Primer pla d'Esther Doña

Esther Doña aclareix què va voler fer Jorge Pérez amb ella: «N'estic farta»

Esther Doña ha volgut acabar amb els rumors que l'assenyalen

Esther Doña està vivint uns mesos molt complicats per la seva ruptura inesperada amb Santiago Pedraz després que haguessin decidit comprometre's. I ara, quan la situació semblava que s'havia calmat, s'ha tornat a situar al focus mediàtic perquè se l'ha relacionada amb Jorge Pérez.

Després que ell tingués més que paraules amb Alba Carrillo, s'ha parlat que ja abans havia estat deslleial a la seva dona. S'han donat noms de famoses amb què podria haver intentat tenir alguna cosa i una és la vídua del marquès de Griñón.

Esther Doña decideix posar fi a les xerrameques

L'expromesa de Pedraz ha vist que el seu nom s'ha vist embolicat amb la polèmica de la setmana. Hi ha col·laboradors de televisió que han indicat que Jorge també va lligar amb ella. Per això ara ha decidit parlar per no continuar permetent que la involucrin en la suposada actitud infidel.

Així, Esther ha parlat amb Es la mañana de Federico i ha desmentit les informacions: «És totalment fals, ni tan sols conec aquest Jorge. M'han ficat en un fulletó i jo n'estic fora. Estic farta que sempre estiguin inventant coses sobre mi i vulguin involucrar-me en aquest tipus de temes».

Això sí, no ha confirmat ni desmentit si li havia enviat un missatge de suport a Alba Carrillo, la qual va confessar al seu pòdcast, Nos hemos liado, que Doña s'hi ha posat en contacte per donar-li el seu suport davant els atacs que estava patint.

Esther Doña sap que la situació es complica

La vídua del marquès de Griñón coneix l'enrenou que s'ha generat amb l'embolic de Pérez i Carrillo. De segur que també sap que la situació s'està complicant cada cop més.

En primer lloc, perquè s'ha descobert que va estar amb Alba a casa de Marta, on suposadament van intimar, encara que ho va negar al principi. En segon lloc, perquè estan sortint a la palestra les dones que afirmen que no és la primera que es comporta així: dones molt conegudes que qüestionen la seva imatge d'home fidel i perfecte.

Imatge de Fani Carbajo.
Fani ha explicat la seva experiència amb Jorge. | GTRES

Una de les primeres famoses a assenyalar-ho ha estat Fani Carbajo, exconcursant de La isla de las tentaciones. Aquesta ha relatat la situació que va viure amb Pérez: «Jo vaig ballar amb ell a Supervivientes. Em va ficar la cama fins a la figa, em vaig haver d'apartar i em va posar la mà també aquí. Va ser una cosa molt rara i em vaig sentir incòmoda en aquell moment».

Un altre rostre conegut que Esther també ha vist que ha deixat en evidència el col·laborador ha estat Yiya, la seva companya al 'reality' de supervivència. Aquesta ha estat molt dura amb ell a Sálvame: «Jorge és un calçasses encobert que anava tirant-nos la canya a totes. És un home microones, que escalfa, però no cuina».

En aquest punt ha reconegut: «Si jo li hagués sonat una mica més de bola… però evidentment jo tenia parella i no vaig fer res. Et deia com ets de maca i de completa. Tot era molt edulcorat, com si fos Sèneca parlant. Tanmateix, ell a la primera presa de contacte, fa ús de la seva saviesa, aquella que ha llegit en quatre llibres, i intenta conquistar-te. A mi, la veritat, és que em va fer una mica de mandra. Era el típic que tu notes que et mira amb intencions deshonestes, però com a reprimit».

A més a més, ha afegit el següent: «Noi, si se te'n van els ulls, se't sortiran de les conques. Com si ell fos lleig, amb aquesta desesperació mirava, cosa que no és consonant amb la seva estètica. Era com si ell passés gana, sexualment parlant, com quan et mira un porc i dius: "Mare meva, passa gana"».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp