Cristina Porta amb unes arracades de color taronja

Cristina Porta revela quants diners ha guanyat Jorge Pérez durant l'últim mes

La catalana Cristina Porta considera que el seu amic és víctima d'un complot

La catalana Cristina Porta ha signat un contracte per ser col·laboradora de Sálvame i no té més remei que portar informació al programa. El primer que ha fet ha estat deixar clar que no vol exercir de representant de ningú, és una simple tertuliana. Reconeix que parla amb Jorge Pérez amb freqüència, però no vol entrar a confirmar ni desmentir els rumors que hi circulen.

La col·laboradora de Lleida recalca que únicament s'ha limitat a narrar la seva experiència a la festa d'Unicorn, ni més ni menys. Assegura que va veure Alba Carrillo acostar-se al model en diversos moments i que ell la rebutjava: això és el que, suposadament, va presenciar. Els fans d'Alba recorden que la catalana no té bona relació amb ella, per això està desmentint el seu testimoni.

Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'
Cristina Porta defensa el seu amic Jorge. | GTRES

Cristina està molt dolguda perquè el marit d'Alicia Peña ha hagut d'abandonar els programes de Telecinco. Ara ha revelat quant ha guanyat des que l'escàndol va sortir a la llum: res, només el sou com a tertulià. L'últim mes només ha visitat dos programes, Fiesta i Ya es mediodía, per això rebrà molts menys diners del que sembla.

La col·laboradora catalana pensa que l'única que ha tret alguna cosa a canvi de l'enrenou és Alba Carrillo, que sí que ha concedit diverses entrevistes. És concursant de Mediafest, s'ha assegut al Polideluxe i ha col·laborat diverses vegades amb els espais d'Unicorn. La productora d'Ana Rosa Quintana l'ha convertit en una estrella i ella, segons Porta, n'ha aprofitat l'oportunitat.

La lleidatana està convençuda que Alba és tan valenta perquè Jorge s'ha negat a pronunciar-s'hi en un plató de televisió. Ha promès que no guanyarà diners amb una notícia que està fent tant de mal a la seva dona, però podria no estar sent sincer. La periodista Laura Fa assegura que el model ha pactat ser el nou concursant estrella de Pesadilla en el paraíso.

Cristina Porta promet que no va estar enamorada

Cristina ha estat acusada de lligar amb Jorge Pérez la nit que aquest va fer un petó a la filla de Lucía Pariente. La catalana ho nega i assegura que sempre han estat amics, mai no s'ha interessat en res més perquè no li agrada. Reconeix que és un home atractiu, però en cap moment no ha volgut mantenir una relació sentimental amb ell.

Cristina Porta plorant a 'Secret Story'
Cristina Porta està rebent crítiques que l'afecten molt. | Mediaset

Ara Porta ha esclatat contra Miguel Frigenti, el qual assegura que hi ha proves que demostren la relació clandestina. Segons Miguel, la seva companya ha enviat missatges a diversos periodistes dient que estava cansada de flirtejar amb Jorge. Tanmateix, la catalana ha negat la notícia, malgrat que Miguel li ha advertit que les proves veuran la llum.

La rival d'Alba vol deixar clar que ella no s'ha aprofitat de l'escàndol de Pérez, només està fent la seva feina. Pensa que els directors de Sálvame l'han contractat perquè és periodista i perquè té capacitat per entretenir el públic. Ha acceptat el repte i ho està intentant fer tan bé com pot, sempre defensant la seva veritat.

Cristina Porta ha llançat un missatge important

La periodista lleidatana està convençuda que el seu amic interposarà una demanda que marcarà un abans i un després. Les persones que suposadament hi han mentit hauran de respondre davant d'un jutge. És possible que perdin tot allò que han guanyat i que l'hagin d'indemnitzar.

Cristina ha animat el model que trenqui el seu silenci perquè creu que no és just que tots es lucrin menys ell. Laura Fa insisteix que té diversos pactes tancats per parlar a canvi d'una suma força considerable.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp