Primer pla d'Esther Doña

Esther Doña pren una dura decisió després de ser acusada d'addicta

Esther Doña no està disposada que es taqui la seva imatge pública

Esther Doña no està disposada a que se segueixin explicant mentides sobre la seva vida privada i, per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de prendre mesures contra tots aquells que l'acusen d'addicta.

No hi ha cap dubte que la 'socialité' s'ha posicionat com una de les dones del moment. I és que, després del seu compromís fugaç amb Santiago Pedraz i la seva posterior ruptura, la vídua del Marquès de Griñón s'ha convertit en un autèntic fenomen televisiu.

Tant és així que fins i tot Sonsoles Ónega ha fitxat Esther Doña com a part del seu equip de col·laboradors del nou programa d'Antena 3, Y ahora Sonsoles.

Pla general d'Esther Doña al programa 'Y ahora, Sonsoles'
Esther Doña, en contra dels qui taquen la seva imatge | Antena 3

Durant l'entrevista que li va obrir les portes de la petita pantalla, aquesta dona va assegurar que de qui ha estat enamorada i continua enamorada és de Carlos Falcó, el seu marit. Després d'aquestes dures paraules, la convidada va compartir com va viure ella la ruptura amb el jutge.

«Ho he passat molt malament. Va morir Carlos de covid i al cap de pocs mesos va morir el meu pare. Però crec que no m'ha dolgut tant com això, com la ruptura de Santiago. Crec que ha estat per la indiferència. Per mi ha estat molt traumàtic no poder parlar, que no se t'expliqui el perquè».

Ara, i quan semblava que la vida el tornava a somriure, l'Esther Doña ha rebut un nou cop personal. I és que una de les grans amigues de Carlos Falcó no ha tingut cap problema a explicar públicament les addiccions de la 'socialité'.

Esther Doña va a per totes

Esther Doña no està disposada que es taqui la seva imatge públicament. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de prendre mesures legals contra Marina Castaño per les últimes declaracions que va fer al programa Espejo público.

Després d'assegurar que l'andalusa no li va agradar mai com a parella del Marquès de Griñón, la vídua del Premi Nobel de Literatura, Camilo José Cela, va assegurar que el seu gran amic li va confessar els seriosos problemes que tenia la seva dona.

Marina Castaño carrega contra Esther Doña
Marina Castaño carrega contra Esther Doña | Europa Press

«Esther Doña és bipolar, pren tractaments antidepressius, però els barreja amb alcohol i això és molt mala cosa. Per això té aquests rampells tan escandalosos que va tenir amb Carlos en la meva presència tantíssimes vegades», va assegurar Castaño al matinal d'Antena 3.

«He estat amiguíssima del Marquès de Griñón, va ser el meu primer amic a arribar a Madrid. No explicaré tot el que m'explicava, ho sento, però per respecte a la seva memòria».

Ara, la revista Semana ha tingut l'oportunitat de parlar en exclusiva amb Esther Doña per conèixer com li han assegut les paraules que Marina li ha dedicat al programa presentat per Susanna Griso.

Fent gala de la seva amabilitat, la 'socialité' no ha tingut cap problema a confessar-li a aquest mitjà de comunicació que el seu equip d'advocats ja s'ha posat fil a l'agulla per posar el cas en mans de la Justícia.

«S'està estudiant demandar-la. Encara no tinc res decidit perquè ahir vaig anar a la tele i avui ha estat un dia complicat perquè he estat molt ocupada, però és un tema en què estem treballant», ha assegurat Esther Doña a través d'una conversa telefònica.

Primer pla d'Esther Doña.
Esther Doña prendrà mesures legals contra Marina Castaño | GTRES

Però quan li han preguntat per com se sent després d'escoltar aquestes dures declaracions, la col·laboradora de televisió ha estat molt contundent: «No hi vull entrar».

«Només amb els advocats perquè crec que és un tema que és el que requereix. S'estan estudiant les accions legals que es poden prendre i quan tinguem alguna cosa concreta, us ho comunicarem a tots».