Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Matías Prats

Matías Prats troba l'amor a Antena 3 després d'un difícil divorci

Matías Prats refà la seva vida amb una companya de treball

Matías Prats està vivint avui un dels episodis més foscos de la seva vida. El periodista acaba d'acomiadar la seva mare, Emilia Luque, als 102 anys. Amb ell s'han reunit tot el seu cercle proper per dedicar-li un emotiu últim adeu.

El presentador d'Antena 3 sempre ha estat molt unit a la seva família. De fet, el seu pare, el seu homònim, Matías Prats, va ser un dels grans presentadors de la seva època. Les seves ulleres i les seves informacions van deixar empremta al món de la comunicació, De fet, va inspirar les generacions futures de la seva família a dedicar-se al bon periodisme.

Els seus fills, Marta Prats i el presentador Matías Jr., es van traslladar fins al tanatori La Paz a Madrid per estar junts en aquest moment complicat i trist. A més a més, també hi van estar dues persones molt especials a la vida de Matías Prats: la seva exdona Mayte Chacón i la seva actual parella Ruth Izcue.

El 2012, després de 30 anys de matrimoni, Matías i Mayte van trencar el seu matrimoni. Tanmateix, dir adeu a una etapa tan llarga de la teva vida, no vol dir que no en puguis començar una altra. Després d'un any de solteria, Matías Prats iniciava una discreta relació amb una persona a qui coneixia força bé. Ruth Izcue i ell compartien feina al mateix mitjà: ella era l'editora dels serveis informatius d'Antena 3.

Foto de Ruth Izcue i Matías Prats
Izcue i Prats passejant junts pel carrer. | Europa Press

Matías Prats recupera la il·lusió de nou

Resulta que als passadissos, en aquella època, es rumorejava el tracte tan amable que hi havia entre tots dos, cosa que no va semblar gaire bé a alguns directius. «Quan van començar les sospites d'aquesta possible relació, algú va decidir castigar-la. La van posar al torn de 12 de la nit a 9 del matí, cosa que ningú vol», va comentar un company dels dos periodistes.

Cal destacar que abans que Ruth (natural de Navarra) comencés la seva relació amb Matías Prats, va estar casada amb un paparazzi, Fernando Sacristán. És un dels grans fotògrafs de la premsa rosa i tenen un fill en comú. Ara, una persona propera explicava a Vanitatis com s'ho va prendre quan es va assabentar d'aquesta bomba de relació.

«Estava a Panamà i es va sorprendre molt quan li van explicar la notícia que s'havia publicat. La separació d'ells no va ser fàcil. Durant un temps van tenir problemes i ella hi ha estat tan discreta que, fins i tot, va sorprendre el seu exmarit».

Matías Prats sempre s'ha caracteritzat per la discreció en les relacions personals i íntimes. De fet, quan encara estava amb Mayte, pocs detalls sortien a la llum de la seva relació. A més, quan el seu matrimoni va acabar, ell es va negar a donar explicacions a la premsa. Fins llavors, la parella va ser una de les més estables i referents al panorama espanyol. Potser aquesta fama fos per les poques dades que transcendien en la seva relació.