Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paloma Barrientos somrient

Paloma Barrientos podria perdre la seva feina per trair a Ana Rosa Quintana

Paloma Barrientos ha aconseguit enfadar la seva cap

Paloma Barrientos podria estar a punt de perdre la feina dins El programa de AR després de confessar, sense voler, que ha estat a punt de trair 'la reina dels matins'.

No hi ha cap dubte que aquesta periodista és una de les professionals més valorades dins Unircorn Content. I és que la seva professionalitat i anys d'experiència han estat suficients perquè Ana Rosa Quintana continuï comptant amb ella per a El club social del seu matinal.

Foto de Paloma Barrientos
Paloma Barrientos és una de les periodistes del cor més ben valorades | GTRES

Però, a més, Paloma Barrientos té una altra feina fora dels estudis de Mediaset España. Des de fa anys, aquesta coneguda comunicadora forma part de l'equip de Vanitatis.

Aquest dijous 17 de novembre, Nacho Gay, director del mitjà de comunicació esmentat, ha acudit al plató d'El programa de AR per parlar sobre el seu debut al món literari de la mà de la seva primera novel·la, Urdangarin: relato de un naufragio.

I ha estat, precisament, durant la presentació d'aquesta obra quan Paloma Barrientos ha posat en perill la seva continuïtat dins aquest conegut matinal de Telecinco.

Paloma Barrientos cabreja la seva cap

Paloma Barrientos ha aconseguit enfadar a Ana Rosa Quintana després de confessar que ha estat a punt d'amagar-li una informació molt important sobre Iñaki Urdangarin.

Durant la visita a El programa de AR, Nacho Gay ha volgut compartir amb tota l'audiència de Telecincoalgunes de les dades i curiositats que amaga la seva nova obra literària.

Nacho Gay, director de 'Vanitatis'
Nacho Gay comptes alguns detalls del seu primer llibre | Instagram

El periodista ha fet un minuciós repàs sobre com ha estat la vida de l'exduc de Palma durant els últims quatre anys. Però, sens dubte, el més interessant de la seva novel·la són les històries que recull sobre la seva estada a la presó.

I és que, segons el company de Paloma Barrientos, Iñaki no va ser un pres més del centre penitenciari de Brieva (Àvila). «Va comptar amb una sèrie d'avantatges per estar sol. Algunes eren comprensibles, però d'altres menys, com una televisió o una bicicleta estàtica per a ell sol. Tenia nevera…».

A més, ha assegurat que l'exduc de Palma "no tenia una cel·la comuna". "Tenia l'habitació, el bany i una sala d'estar que la tenia personalitzada".

Després de conèixer algunes pinzellades d'Urdangarin: relato de un naufragio, els tertulians d'El club social han aprofitat l'ocasió per parlar sobre els tràmits de divorci de la Infanta Cristina i el seu marit.

I ha estat precisament en aquest moment quan Paloma Barrientos ha fet una confessió que ha deixat sense paraules la mateixa Ana Rosa, ja que, al principi, era una informació que pensava compartir en un altre mitjà de comunicació.

«Nacho, et donaré un avenç. En comptes de donar-ho per a Vanitatis, ho donaré aquí», ha assegurat la periodista, sense adonar-se de l'enrenou que s'acabaria a muntar a continuació. «Que fort, què lleig això Paloma», li han recriminat alguns dels seus companys.

Per la seva banda, 'la reina dels matins' ha volgut respondre a Paloma Barrientos amb un sonat zasca: «Escolta, què passa, aquí no se't paga o què?».

Ana Rosa Quintana
La presentadora es cabreja amb Paloma Barrientos | TELECINCO

«No, home, Ana. M'ha vingut molt recentment, m'ha vingut aquesta nit. I a més, com venia Nacho, doncs ja vam aprofitar», ha intentat justificar-se, ràpidament.

Finalment, Paloma Barrientos ha revelat les dades que tenia al seu poder. «Sabeu que està pendent el divorci i, pel que m'expliquen, les sortides d'Urdangarin amb la seva nòvia són per pressionar aquest divorci», ha començat explicant la col·laboradora de televisió.

«Bé, doncs aquest divorci pot estar molt a prop pel següent: ells es van casar amb unes capitulacions que van signar com a capitulacions reals. I en totes hi estan d'acord, tret d'una, que és el tema econòmic».

Quan Paloma Barrientos parla de tema econòmic es refereix a «on són els diners». «Estem parlant d'uns diners que es van cobrar en institucions i d'organismes públics i que això mai no s'ha tornat. I estem parlant d'uns 30 milions d'euros».