Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Lydia Lozano explica si Pedro Carrasco tenia un problema amb l'alcohol

Lydia aclareix tots els dubtes

Lydia Lozano no ha tingut cap problema a aclarir tots els seus dubtes sobre un dels temes que més polèmica ha generat en els darrers anys. I és que, amb la tornada de Rocío Carrasco, els suposats problemes d'alcohol del seu pare han tornat a sortir a la llum.

Durant les dues sèries documentals, la filla de Pedro Carrasco ha narrat algun dels episodis que va viure amb ell i amb la seva última parella, Raquel Mosquera. Però, sens dubte, el que més maldecaps ha provocat a la perruquera ha estat la història on Rociíto ha recordat el que el seu pare va sortir de casa fent d'una forta discussió entre tots dos.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano explica tota la veritat | Europa Press

I és que durant tots aquests anys s'han explicat dues versions totalment diferents sobre el que va passar aquell dia. El passat dissabte 12 de novembre, la televisiva va tornar a posar èmfasi en aquest tema durant la seva entrevista al Deluxe.

Mentre que la companya de Lydia Lozano diu que «sí que va beure» aquell dia i que era Mosquera qui s'encarregava de «servir-li, com sempre», l'exsupervivent assegura que ella estava en una altra habitació i que era impossible que li donés cap beguda.

«Vam tornar a casa fent esses amb el cotxe per l'estat en què anava Pedro», va assegurar una vegada més, negant que el seu marit conduís sota els efectes de l'alcohol. «Ell no bevia cada dia, aquella nit no va beure perquè no li van oferir ni un got d'aigua».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Cada una té una versió diferent del que va passar aquell dia | CatalunyaDiari

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez no va dubtar a donar la cara una vegada més per Rociíto i va assegurar que tot el que estava explicant era mentida. «En què he mentit si no m'heu deixat acabar d'explicar el que va passar aquella nit?», es va intentar defensar Raquel. Aquest dijous 17 de novembre, Lydia Lozano no ha tingut objeccions a explicar públicament si Pedro Carrasco tenia problemes amb l'alcohol o no.

Lydia Lozano per fi diu la veritat

Lydia Lozano va ser una de les col·laboradores que no va ser vetada per Raquel Mosquera durant la seva entrevista al Deluxe. A més, tot i que la periodista va exercir la seva feina com ho fa normalment, Jorge Javier no ha dubtat a criticar l'actitud que va mantenir durant tota la nit.

Per això, aquest dijous, i després de l'intercanvi d'acusacions que hem vist durant tota la setmana, tots dos s'han retrobat al plató de Sálvame.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano confessa els problemes de salut que va tenir el boxejador | Mediaset

«No vull que et sentis jutjada ni acorralada. No revelaré cap conversa que hàgim tingut públicament», ha dit el presentador a Lydia Lozano, deixant entreveure que la seva companya ha estat amagant informació.

«Quan estem en un plató, pels anys que hi hem estat, hem de fer compromisos. Si saps una història, el que no pots fer és minimitzar-la. Rocío diu que Raquel Mosquera no era bona influència per a la salut del seu pare i tu a mi m'has explicat coses que, si jo fos fill seu, em preocuparien», ha assegurat tot seguit.

Per part seva, i en un intent per justificar el seu silenci, Lydia Lozano ha matisat que «Pedro Carrasco feia el mateix abans que Raquel Mosquera arribés». Així, deixava al descobert una vegada més que el boxejador tenia problemes amb la beguda.

Aquestes paraules no han agradat gens al presentador del format i no ha trigat a desmuntar el seu argument de la següent manera. «El que no es pot és minimitzar Rocío, i que tu diguis: «Bé, es prenien unes copetes». Doncs no».

És llavors quan el company de Lydia Lozano ha volgut donar la seva opinió sobre això. «Quan tens una parella, el més normal és que si ja tens una edat, et freni», perquè «el que no és sa és participar, el sa és tallar».