Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Paz Padilla

Fran Medina, xicot de Paz Padilla, ja no amaga com ha acabat la crisi

Paz se sincera amb Fran Medina encara que faci mal

Paz Padilla va ser molt protagonista el darrer mes de gener després d'aquella renyina amb Belén EstebanPaz Padilla sap que Fran Medina es va quedar atònit després d'aquella discussió sobre les vacunes de la covid que va provocar el caos. Aquest va entendre que la seva incompresa parella abandonés el plató de Telecinco per sempre davant la sorpresa de tothom.

«No soc gens negacionista ni antivacunes. Vaig voler dir que la gent es protegís, però al desembre va sonar com a una cosa que era molt estranya. La gent actuava com si estigués immunitzada, però la vacuna no t'immunitza, sinó que evita que et posis més greu», recalcava Paz fa uns dies.

Fran Medina ja sap com s'ha acabat la crisi de la seva parella

Paz era una de les figures visibles de l'espai des de fa una dècada i ara ha parlat d'aquest adeu conflictiu amb el programa que tantes coses li va donar. Des que va sortir de Sálvame, molts pensaven que ja no tornaria més a Telecinco, però una sentència judicial li va donar la raó per «acomiadament improcedent» i la cadena de Fuencarral ha hagut de tornar-la a readmetre.

En tot aquest temps, Paz Padilla ha parlat de la seva situació personal a platós com ara Las tres puertas o Fiesta. En aquest últim, la seva aparició a l'espai d'Emma García suposava la tornada de l'andalusa a un plató de la cadena que no trepitjava des del principi del 2022. A Fiesta, Paz Padilla deixava clar que «jo, on he estimat i he estat tan feliç, sempre penso que hi puc tornar, mai vaig pensar que no hi podria tornar», deixava caure a l'espai dels caps de setmana de Telecinco.

Paz Padilla explica a Fran Medina que era una incompresa

Paz va ser llesta, ja que el seu retorn es va produir en un espai d'Unicorn Content, gran rival de La fàbrica de la tele, que produeix Sálvame. Fa unes setmanes, la xicota de Fran Medina afirmava que a l'acord extrajudicial sobre la seva tornada a Telecinco quedava fixat així: ella tornaria «exactament en els mateixos termes» en què estava el contracte que l'unia a la companyia.

Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina
Paz Padilla ha deixat clar què li va passar al seu xicot Fran Medina. | Catalunya Diari

«És clar, encara tinc un contracte a Telecinco i s'estan cercant opcions per a la meva tornada», sentenciava. Paz Padilla també exposava que no va ser compresa i el seu paper no era ben vist per alguns dels membres de Sálvame.

Paz Padilla: «Vaig pensar que l'amor ajudava, fins que va deixar d'ajudar»

«La meva manera de pensar era tan diferent i la meva manera de portar la vida era tan diferent… Vaig creure que d'alguna manera aportava alguna cosa diferent al programa, com ara amor», confessava Paz Padilla.

La comunicadora explica que parlava d'amor i ells se'n reien. «Però en un lloc on la manera de tractar els temes és tan sensible, vaig pensar que l'amor ajudava, fins que va deixar d'ajudar», sostenia. La veritat és que les paraules sobre Sálvame, que la va mantenir tants anys a primera línia, no van acabar aquí. «No és fàcil quan el teu discurs és l'harmonia i la pau. Després vas al teatre i reps tant d'amor que penses "això no quadra, no encaixa". Però vaig creure que algú potser m'escoltava», lamentava Paz.

Alhora, l'entrevistada va afirmar que el fet de presentar aquesta classe d'espai li ha frenat personalment. «Jo estic en una altra ona i és veritat que arriba un moment en què, si no marxes, l'univers et fa fora», sostenia sense miraments.