Elena Huelva

Elena Huelva trenca el silenci i pren una emocionant decisió

Elena ha passat per un moment molt delicat

Elena Huelva continua demostrant que vol continuar lluitant contra la malaltia que li van detectar fa anys. La noia va ser diagnosticada amb un sarcoma d'Ewing que li va ser trobat a l'engonal i que va provocar una metàstasi als pulmons.

Des de llavors, Elena ha compartit amb els seus seguidors la seva lluita, comptant amb el suport de moltes cares conegudes, com el cantant Manuel Carrasco. La seva última aparició a Los 40 Music Awards va ser celebrada, però la seva evolució continua sent molt lenta. Ara, la 'influencer' ha pres una determinació que ha publicat al seu compte de Twitter.

Elena Huelva emociona els seus seguidors amb el seu últim missatge

Elena Huelva sempre ha procurat mantenir-se optimista amb el moment tan dur que li ha tocat viure. La jove escriptora i 'influencer' ha donat visibilitat a la lluita contra el càncer i ja compta amb més de mig milió de seguidors.

Uns fans que li fan arribar els seus missatges de suport i afecte i que romanen al seu costat donant-li forces. Entre ells, hi ha un gran nombre de cares conegudes, com Aitana i, fins i tot, Ana Obregón, que el seu fill Álex Lequio va patir la mateixa malaltia.

Foto d'Elena Huelva
Fa anys que Elena Huelva lluita contra el càncer. | INSTAGRAM: @ELENAHUELVA02
 

La seva evolució és molt lenta i la mateixa Elena confessava que estava patint pujades i baixades considerables que afectaven la seva delicada situació. Ara, Huelva s'ha tornat a pronunciar a les xarxes per comunicar la seva última elecció.

«Tant de bo no m'hagués tocat viure això, però ha estat així i he de ser forta», publicava al seu compte de Twitter. Unes paraules que demostren les seves ganes de continuar lluitant.

A més, acompanya el missatge amb diversos hashtags amb què reafirma la seva determinació com #misganasganan o #yonomerindo. La seva publicació ha rebut resposta per part dels seus seguidors, que s'han sumat al missatge donant-li suport en la seva lluita.

«Tu pots Elena, molts ànims», «Valenta i lluitadora», «Ets un gran exemple de superació i resiliència, t'admiro i t'envio força, tot anirà bé, confia», publicaven.

Elena Huelva i el seu estat de salut

La lluita d'Elena Huelva contra el càncer s'ha fet visible a les xarxes socials. Des d'allí, dona l'última hora sobre el seu delicat estat de salut, alhora que serveix d'exemple per als qui estan en la mateixa situació.

Elena lluita contra el càncer des del 2019, aferrant-se a la vida amb dents i ungles. Les últimes setmanes van ser especialment delicades i Elena va estar ingressada a l'hospital, però va rebre l'alta i va tornar a casa seva.

Una millora que li va permetre assistir a diversos esdeveniments, entre els quals hi havia Los 40 Music Awards, on va conèixer diversos artistes de renom. A les seves últimes publicacions, va anunciar que s'enfrontava a un nou tractament de quimioteràpia i que les proves no havien sortit gaire bé.

Tot i això, Elena Huelva es nega a perdre els ànims i manté l'esperança. «Estic en un moment de la meva vida molt difícil, i això que he viscut molts moments així, però aquesta vegada és encara més difícil», confessava. «I és que, així i tot, no em penso rendir», afegia.

Elena Huelva
Elena Huelva vol continuar lluitant fins al final. | GTRES
 

Va ser l'estiu passat quan va iniciar un nou tractament, però els nivells de plaquetes i glòbuls vermells són encara molt baixos. Uns resultats que li van impedir donar bones notícies als seus seguidors, però que no van aconseguir que s'ensorrés.

«Ja sabeu que vaig a totes, a més, avui m'he aixecat millor», va explicar Elena Huelva després d'una sessió de quimioteràpia que la va deixar molt feble.