Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias, amagat des que s'ha confirmat la notícia sobre el seu estat de salut

Julio Iglesias se n'ha anat del país

Certament, Julio Iglesias és una llegenda viva de la música espanyola. L'artista ha aconseguit traspassar fronteres i esdevenir un dels cantants més estimats i respectats de la indústria musical. Fa dècades que es dedica a la música i tot apunta que pensa continuar-hi.

En els darrers temps, molt poc se n'ha sabut, Julio ha estat allunyat dels mitjans de comunicació. Tot i que el cantant ha dedicat tota una vida al seu públic, sempre ha preferit mantenir la seva vida personal allunyada de la pública. Ara, el seu fill Julio José ha donat ha revelat noves informacions sobre el seu pare.

Julio Iglesias se n'ha anat del país

En els últims mesos, el nom de Julio Iglesias ha acaparat algun dels titulars més sensacionalistes dels darrers temps. Una de les grans incògnites que envoltaven l'artista era l'estat en què es trobava. Julio Iglesias va decidir allunyar-se de la premsa, sobretot de l'espanyola, i les seves aparicions en públic van ser pràcticament inexistents. S'ha especulat molt sobre la figura de l'artista i el seu fill Julio José s'hi ha pronunciat en una entrevista amb Paloma Barrientos.

Julio sempre ha estat el membre de la família Iglesias més mediàtic. El jove ha demostrat que no té cap problema a parlar de la seva vida o família a la premsa. Ha afirmat que el seu pare està millor que mai i que tots aquests rumors sobre el seu estat de salut són això, rumors: «Ell està millor que mai, content i tranquil. Passa temps a les Bahames, perquè on més li agrada estar és a prop de la mar. A més, té estudi a casa seva i em va dir que estava gravant temes nous i antics», confessava.

Julio manté una relació fantàstica amb el seu pare i tots dos comparteixen la mateixa passió per la música. L'empresari ha confessat que fins i tot hi ha una porta oberta per poder col·laborar junts en una cançó: «M'encantaria, ha escoltat el meu disc nou i li ha encantat. És la primera persona a qui sempre li ensenyo el que faig perquè em doni la seva opinió».

També s'ha volgut pronunciar sobre tot el que s'ha publicat sobre Julio Iglesias i reconeix que moltes vegades la premsa s'ha passat de la ratlla amb ell: «El meu pare sempre ha estat una persona amb bon caràcter. El que passa és que quan u està on es troba ell, algunes vegades cal ser una mica dur. De totes maneres, et diré que jo al meu pare sempre l'he entès molt bé. Tinc una relació meravellosa amb ell».

De moment, Julio Iglesias romandrà a Bahames, on està immers en les seves composicions musicals i allunyat de la pressió mediàtica a Espanya.

Fotomuntatge de Julio Iglesias i Javier Santos
Javier Santos torna a la televisió amb noves informacions. | CatalunyaDiari

Javier Santos: el suposat fill de Julio Iglesias

En els últims mesos, el ja arxiconegut tema de la suposada paternitat de Javier Santos ha tornat a cobrar força. Santos, amb la seva mare, tornava a la càrrega a través del nou programa de Telecinco¿Quién es mi padre?. Tanmateix, el Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg va decidir no reobrir el cas. Això va ser un dur revés per a Maria Edite i Javier, però la ballarina ha confessat que això «no la frenarà». Edite està a punt de publicar un llibre titulat Bailando entre las sombras, on explicarà tot el que ha viscut els últims anys i que, per descomptat, no deixarà indiferent ningú.