El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

L'estratègia d'Antena 3 pel moviment de Telecinco amb la final de 'Supervivientes'

Antena 3 no es quedarà de braços plegats després dels continus canvis de dia en l'emissió de 'Supervivientes'

'Supervivientes' es presenta com un dels programes 'estrella' a la graella de Telecinco. I perquè les seves quotes d'audiència no es veiessin alterades, s'ha vist com el seu dia d'emissió canviava de manera constant. I ara, davant la seva gran final, tornarà a repetir-se el mateix, però en aquesta ocasió Antena 3 no es quedarà de braços plegats.

Per primera vegada en la seva història, Mediaset ha programat el desenllaç del 'reality' per al pròxim divendres. D'aquesta manera pretén torpedinar la final de 'La Voz Kids' a Antena 3.

Els continus canvis en el dia d'emissió de 'Supervivientes' ha provocat fins i tot l'enuig dels més fidels. I és que no veuen amb bons ulls que setmana rere setmana modifiquin els seus plans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta decisió, a més, suposarà que amb gairebé tota seguretat Jorge Javier Vázquez no pugui estar al capdavant de la gala final. El més probable és que s'absenti, ja que aquest dia té compromesa una funció de teatre a Barcelona, com revela 'Yotele'.

En vista de tots aquests moviments, des d'Atresmedia també estan disposats a moure fitxa. I el més probable és que s'introdueixin canvis en la seva programació durant els pròxims dies.

En conèixer que la final de 'Supervivientes' no s'emetrà el dijous 22 de juliol, Antena 3 es planteja la possibilitat d'estrenar 'Inocentes'. Aquest es tracta d'una sèrie de ficció d'origen turc, que es presenta com una de les grans apostes de la cadena.

Aquesta producció vindria a reemplaçar el buit deixat per 'Mujer', que va aconseguir reunir un important nombre de fidels cada setmana. Tanmateix, encara es desconeix si Atresmedia prendrà aquesta decisió.

En qualsevol cas, saben que seria un bon dia per programar la sèrie. D'altra banda, el més probable és que Telecinco esculli per a aquesta jornada una pel·lícula. Però la postura d'Antena 3 es coneixerà a partir d'avui, dilluns 19 de juliol.

'Supervivientes' contra 'La Voz Kids' a Antena 3

Com si es tractés d'un tauler d'escacs, les cadenes mouen fitxa en funció del que faci el seu contrincant. En qualsevol cas, Antena 3 no té previst modificar el dia de la final de 'La Voz Kids'. Està prevista pel divendres 23 de juliol, i d'aquí no es mourà.

Entenen des de la cadena d'Atresmedia que el programa compta amb un públic fidel, que els segueix cada setmana. I davant el desenllaç final no els donaran l'esquena.

L'espai ha acumulat una audiència mitjana pròxima al 20%, amb gairebé 2,3 milions d'espectadors tots els divendres. Fins i tot han hagut de veure les cares amb el totpoderós 'Viernes Deluxe', sense arribar en cap moment a perdre el lideratge.

Telecinco havia traslladat al programa de 'La Fábrica de la Tele' de dissabte a divendres, però sembla que sense massa èxit. Així ho demostren els números, que dona com a espai més vist a 'La Voz'.

Espera per als concursants de 'Supervivientes'

Però més enllà de les cadenes, també hi haurà altres damnificats pel retard de la final de 'Supervivientes'. Aquests seran els mateixos concursants del 'reality', ja que hauran d'esperar un dia més per conèixer qui s'endurà el premi de 200.000 euros.

Opten a ell Tom Brusse, Olga Moreno, Lola, Melyssa Pinto i Gianmarco. En primer lloc, es donarà a conèixer qui seran els quatre que optin per arribar a la final. Això es revelarà amb una expulsió el nom del qual quedarà a les portes.

Aquesta setmana, els nominats són Olga Moreno i Tom Brusse. L'audiència ha de triar entre un d'ells. Tant la fam i el desgast ja comencen a fer efecte entre els concursants. I és que cada dia es mostren més passius i amb ganes que finalitzi el 'reality'.