Primer pla de Raquel Arias seriosa en l'esdeveniment de 'LaLiga Music Experience' a Madrid

L'estratègia de Raquel Arias per guanyar 'Supervivientes' que ningú esperava

Raquel Arias té un gran pla per romandre al 'reality'

De vegades, tots mereixem segones oportunitats, cosa que s'ha pres al peu de la lletra 'Supervivientes 2023'. Malgrat que el programa va comprovar que el públic no volia que Raquel Arias romangués al concurs, va decidir que s'hi quedés.

Les últimes nominacions van determinar que la model havia d'abandonar Hondures per tornar a Espanya. Tanmateix, el format tenia altres plans per a ella, unes intencions que ni tan sols van comunicar a la resta de participants.

Amb absolut secretisme, 'Supervivientes' va proclamar que Raquel Arias seria la 'concursant secreta'. Una nova oportunitat que, evidentment, l'extremenya aprofitarà al màxim. Aquesta vegada, Raquel Arias sap perfectament què és el que ha de fer per poder continuar al concurs i poder arribar a la gran final. Quina és la seva estratègia per aconseguir guanyar el primer premi? Per descomptat, ningú no s'ho esperava.

Primer pla de Raquel Arias somrient en 'Supervivientes 2023'
Raquel Arias està disposada a tot per guanyar el 'reality'. | Mediaset

A la llum el pla de Raquel Arias per seguir a 'Supervivientes'

A Raquel Arias no li queda més remei que acatar la darrera ordre que li ha donat la direcció del programa. Si vol continuar vivint aquesta aventura tan extrema, ha de complir amb un únic requisit.

En què consisteix aquesta condició? Doncs a passar tan desapercebuda com sigui possible, fins al punt que cap dels seus companys no ha de notar la seva presència. Ningú no l'ha de veure, per això té les seves pròpies tàctiques ideals per complir el seu objectiu.

En primer lloc, compta amb un vestit camuflatge, que la cobreix de cap a peus. De manera que és molt difícil que algun dels seus companys endevini qui s'amaga darrere aquest vestit. 

Raquel Arias camuflada amb una disfressa a Playa Coco després de convertir-se en concursant secreta de 'Supervivientes 2023'
Raquel lluint el seu vestit camuflatge | Mediaset

A més, si vol utilitzar foc, la model haurà d'esperar que els seus companys se'n vagin. Ara bé, sobretot, no haurà de deixar cap rastre que a la resta de participants els faci sospitar que hi ha algú més convivint-hi. Així que no pot deixar les seves pertinences a la vista, ni tan sols les restes de menjar. En conclusió, no ha de quedar res de res.

Raquel Arias té molt clar que, si no vol ser eliminada definitivament del concurs, ha d'evitar tant sí com no la descobreixin. Però la pregunta que no podem evitar plantejar-nos és: la seva estratègia funcionarà o serà un pla fallit?

La veritat és que no trigarem a descobrir-ho, perquè falta molt poquet perquè finalitzi el concurs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!