Primer pla d'Asraf Beno amb cara contenta

El triomf d'Asraf Beno que podria distanciar-lo per sempre d'Adara Molinero

Asraf Beno i Adara Molinero tenen la seva amistat a la corda fluixa

Asraf Beno és un dels preferits per guanyar 'Supervivientes', com també ho és la seva amiga, Adara Molinero. Junts havien format el tàndem preferit del públic, tot i que ara les coses han canviat. Tot perquè han tingut un problema que els ha distanciat i que l'ha posat en perill per considerar que ha actuat per estratègia.

Asraf està feliç des de fa unes hores perquè la madrilenya ha fet el pas de reconciliar-se. Tot i això, sembla que la seva relació està a punt de saltar pels aires. El motiu no és altre que un triomf que a ella no li hauria agradat gens.

Asraf Beno té una amistat amb Adara Molinero en una difícil tessitura

El xicot d'Isa Pantoja va trobar en Adara un gran suport quan alguns concursants l'atacaven i se'n reien. Ella el va defensar 'a capa i espasa' i així van aconseguir forjar una amistat que semblava impossible de trencar. Però, ens equivocàvem.

Aquests dies passats, Asraf ha vist que Molinero ha canviat radicalment d'actitud amb ell. Una simple pregunta la va fer esclatar i iniciar una guerra en contra d'ell. Guerra durant la qual l'ha titllat de manipulador i fins i tot de teatrer, de fer-se constantment la víctima.

Adara Molinero i Asraf Beno discutint a 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno i Adara Molinero han passat dies gairebé sense dirigir-se cap paraula | Mediaset

A Beno aquesta situació l'ha deixat perplex, com també a tot el públic, ja que ningú ha entès el que ha fet ella. I més quan ha pretès deixar-lo de mentider i ha estat ella qui ha quedat en evidència.

El que ha passat ha fet que Adara quedi al punt de mira i surti a la llum una suposada estratègia d'ella. En concret, a 'Socialité' s'ha revelat que ha actuat de la mateixa manera en altres 'realities'. Sí, que a la recta final dels mateixos es treu de sobre els seus amics i es posiciona com a víctima per guanyar.

Asraf Beno i el triomf que el separaria d'Adara Molinero

El concursant marroquí de 'Supervivientes' s'ha quedat igualment desconcertat, però també feliç, en veure la seva amiga fer el pas de fer les paus. Aquest gest ha deixat tothom bocabadat , ja que no s'entén que hagi passat d'un extrem a l'altre sobre Asraf en tan poc temps. Sembla gairebé que ha canviat de pla perquè ha percebut que el seu atac no la beneficiava de cara al públic.

De moment, sembla que tots dos han segellat la pau, però durarà molt poc. Ara s'ha descobert que Beno ha obtingut un triomf que a ella no li deu haver agradat gens. En concret, ell, juntament amb Artùr, ha estat qualificat pel 'reality' com un bon concursant, gràcies als seus dots de pesca.

Això segur que ha molestat molt Molinero, que està cansada que alguns companys la menyspreïn com a supervivent.

Muntatge de fotos de primer pla d'Asraf Beno i Adara Molinero, amb cares neutres
Asraf Beno ha rebut una floreta que molestarà molt Adara Molinero | España Diario

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, possiblement s'ha enfadat igualment en descobrir que el marroquí i l'italià han fet una prova de pesca que els ha permès menjar-se sols les seves captures. És cert que ells, seguint les regles secretes del joc, van intentar animar la resta perquè pesqués també i així gaudir tots de la recompensa. Però, els altres, inclosa ella, no han acceptat el repte i s'han quedat sense menjar.

Tant Kiko Matamoros com el bloguer 'El Gato Tancado' han revelat que Asraf i Adara han tingut una nova i forta discussió. Tot fa sospitar que ha estat motivada perquè, com hem indicat, la madrilenya s'ha enfadat en descobrir aquests triomfs esmentats. És clar, perquè per a Molinero això suposa que el seu amic despunti com a candidat a guanyar i li resti possibilitats d'emportar-se el premi final.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!