Imatge de Chenoa mirant a càmera somrient a un photocall

Chenoa rep una notícia que marca el seu futur a 'Operación Triunfo'

Chenoa es posarà al capdavant de la nova edició del programa que li va donar la fama

Chenoa està vivint una etapa molt feliç. A nivell personal, està enamorada del seu marit i viuen en una eterna lluna de mel. A nivell laboral, farà un salt que la té especialment il·lusionada.

Chenoa serà la presentadora de la nova edició d' 'Operación Triunfo', el programa que la va catapultar a la fama i que va fer un gir brutal a la seva vida. I precisament ara sobre aquest treball ha rebut una informació que marcarà el seu pas pel format esmentat. Aconseguirà sentir-se realment entre amics i tan a gust com quan va ser concursant gràcies a una raó.

Chenoa rep una informació que l'ha fet feliç

Laura Corradini està entusiasmada per convertir-se en presentadora d' 'OT', ja que pensa que és una manera curiosa de tancar el cercle. Aquest espai li va donar popularitat, èxit i la vida que avui té. I ara li tornarà el 'favor' posant-se'n al capdavant.

Ella està encantada amb aquesta oportunitat i ara ha sabut una cosa més que la farà sentir-se acompanyada i com a casa. Ha sabut que amb ella hi haurà altres cares molt conegudes del format que hi van estar treballant ja quan ella era concursant. Ens estem referint, per exemple, a Tinet Rubira, que és el director de Gestmusic.

A més tindrà al seu costat Noemí Galera, que serà la directora de l'acadèmia, tal com va fer a la darrera edició. Fins i tot tindrà com a company de feina Manu Guix. Aquest, que va ser un dels professors emblemàtics del primer lliurament d' 'Operación Triunfo', que serà en aquest cas director musical.

Chenoa a més també coincidirà amb una altra professional que coneix molt bé. Ens estem referint a Mamen Márquez, la seva companya a 'Tu cara me suena', que serà la 'vocal coach'. Sense oblidar tampoc que Vicky Gómez exercirà una altra vegada com a coreògrafa.

És a dir, que a l'argentina li resultarà molt còmode i li facilitarà la seva feina tenir amics a l'equip. Així ja ho ha confessat dient: «He estat parida per 'OT' tant a la televisió com a la música i estic a casa. És molt gratificant mirar al voltant de càmeres del programa que em van filmar a mi quan anava a les gales i ho estic gestionant».

Chenoa parla alt i clar sobre el nou repte a 'Operación Triunfo'

L'ex de David Bisbal ha fet una roda de premsa amb Tinet i Noemí per presentar la nova edició d' 'OT' , que s'emetrà a Amazon Prime. En aquesta ha deixat clar com se sent en ser escollida per a aquest projecte: «Encara ho estic gestionant, en l'àmbit professional i personal». És més, ha reconegut que «em veureu nerviosa, però tampoc ho amagaré».

De la mateixa manera, Chenoa ha explicat que recorrerà a la naturalitat per presentar, per la qual cosa «alguna paraulota sense voler hi haurà. No tinc filtre per bé o per malament». Fins i tot ha admès que empatitzarà molt amb els participants perquè ella ha passat pel seu lloc i sap què senten.

Així mateix, ha dit que estarà disposada a parar els peus si algun membre del jurat s'excedeix amb les seves valoracions. Està preparada per dir-li: «Baixa, que és molt petit». I és que «els concursants d'ara han crescut mirant una altra pantalla i amb les xarxes, però no vol dir que hagin d'aguantar tot allò que els arribi».

Imatge de Chenoa feliç miran a càmera en un photocall
Chenoa té molt clar com realitzarà el seu treball a 'Operación Triunfo' | GTRES

La mateixa dinàmica serà la que tingui el format, on es barrejaran «valors de la primera edició amb altres de més moderns». Això sí, les gales duraran només 90 minuts perquè, segons Rubira, «anirem per feina. Volem que la gala estigui enfocada en el concurs, en la música, en qui marxa i en qui es queda».

No menys important és que el públic serà qui tindrà la decisió de determinar el nom de l'expulsat. Ho farà votant el seu preferit a través d'una app gratuïta. I el guanyador final s'emportarà un premi de 100.000 €.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De la mateixa manera, s'ha avançat que hi haurà una retransmissió en directe via Youtube per gaudir de les passades de micròfons i assajos. També hi haurà un magazín diàriament on s'analitzarà l'última cosa que ha passat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!