Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós

L'escena d'Asraf Beno a ‘Supervivientes’ que podria deixar-lo fora de la final

Asraf Beno ha protagonitzat un moment que, per a molts, demostra la seva estratègia

Asraf Beno està encantat gaudint de l'experiència de participar a 'Supervivientes'. Però, per ell especialment no està sent gens fàcil, ja que, a més de per les condicions que viuen, ha patit per un altre motiu. En concret, perquè alguns dels seus companys han carregat durament contra ell, cosa que va provocar, per exemple, l'expulsió de Yaiza.

Asraf ha estat i és víctima de comportaments reprovables per a alguns espectadors. Ara bé, per a altres, ell està utilitzant el victimisme com a estratègia. Precisament aquesta idea és la que creuen que s'ha ratificat amb el vídeo que ell ha protagonitzat. Un vídeo que l'ha posat al punt de mira i que podria propiciar que perdés suport i quedés fora de la gran final.

Asraf Beno i el seu possible pla

El xicot d'Isa Pantoja ha patit els atacs, les burles i els insults furibunds d'alguns participants. Participants que l'han acusat de manipular, de mentir i de «fer-se el pobret» davant de les càmeres. Això hauria provocat que els seguidors de 'Supervivientes' sentin pena per ell i li donin suport.

Asraf fins i tot ha vist aquests dies que la que era la seva amiga, Adara, l'ha titllat d'estar jugant un paper, propiciant un veritable enrenou. És clar, perquè hi ha persones que l'han criticat per 'vendre' el marroquí, amb qui finalment s'ha reconciliat. Mentrestant, altres l'han recolzat i han confirmat el que sospitaven: que això és teatre.

Beno no ho sap, però són molts els espectadors que no se'l creuen. I ara aquests han vist ratificar la seva idea també amb les imatges inèdites que s'han mostrat del concursant. És un vídeo en què parla amb Bosco arremetent contra tots alhora que incideix a assenyalar que malament que ho està passant.

Adara Molinero i Asraf Beno discutint a 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno ha estat acusat pels seus companys de mentir i de fer-se la víctima | Mediaset

En efecte, el nuvi de la Isa decideix aïllar-se i diu: “Vull estar sol i punt. I ja està, no em decebo amb ningú”.

Tot seguit, imita el mateix Bosco deixant clar que és un fals i aquest li pregunta si es refereix a ell. La seva resposta és aquesta: «Tots, sou més falsos, és insuportable això». A això, el seu company, entre rialles, li contesta: «Doncs ves-te'n si vols».

Asraf Beno genera molt de debat

Asraf Beno amb aquestes imatges ha demostrat, segons molts, que potencia el seu victimisme. Que aprofita qualsevol moment per exposar que està patint per culpa del grup. És més, consideren que deixen clar que ell no és tan innocent com sembla i que també carrega contra els altres participants.

Els que consideren que està fent un paper han aprofitat el citat vídeo per carregar contra ell a les xarxes socials. Ho han fet amb missatges com «És bon supervivent, però ha comès un error: el seu victimisme amb tot el que passa, i això acaba passant factura» i «No m'ho vaig creure mai. Ho porto dient des que va començar el concurs».

En aquesta mateixa línia trobem: «Aquest és Sant Asraf, ven penes. Li agraden més els diners que als ratolins el formatge», «El tinc calat des de fa setmanes» i «És una bestiola».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, Beno continua tenint el suport d'espectadors que sí que creuen veritablement que està patint i és la diana dels seus companys. Aquests s'han posicionat a Twitter al seu costat amb comentaris com «Sí, és genial que estigui sol i que la gent el tracti malament. És meravellós, n'hi ha per llogar-hi cadires!» i «Jo sí que el crec».

Sense oblidar: «Sembla que hi ha gent que no veu la humiliació», «Ell té tota la raó» i «Increïble que es faci broma d'una cosa tan greu com l'assetjament que pateix. Infinitat de gent dia rere dia ho pateixen i els deixa seqüeles per sempre. Respecteu les persones, que són molt més importants que guanyar o no un concurs».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!