Imatge frontal del perruquer Lluís Llongueras

Cristina, la filla de Lluís Llongueras que va morir amb 27 anys: s'hauria pogut evitar

El mateix Llongueras va reconèixer, anys després, que la mort de la seva filla s'hauria pogut evitar

Lluís Llongueras deixarà un llegat inesborrable. Precursor estilístic i tota una referència mundial del món de la perruqueria, l'estilista podrà presumir sempre d'haver viscut com ha volgut. Llongueras s'ha casat dues vegades, ha tingut sis fills i ell mateix havia explicat en una infinitat d'ocasions que no es privava de tenir amants. 

El 1991, però, va ser un abans i un després a la vida del famós perruquer. La seva filla Cristina, de només 27 anys, moria en un fatal accident de trànsit. «Perdre una filla de 27 anys no li ho desitjo ni al meu pitjor enemic. Un vol morir quan és gran, però mai quan és tan jove», explicava anys després Llongueras al programa 'En noches como esta' de TVE

El mateix estilista, així mateix, anava més enllà reconeixent que la seva mort s'hauria pogut evitar, però que el context d'aquella època va pesar més. 

Imatge de l'estilista Lluis Llongueras amb Risto Mejide.
L'estilista Lluís Llongueras va parlar de la mort de la seva filla Cristina amb Risto Mejide. | Cuatro

«Així és l'atzar. No era obligatori»

En aquesta mateixa entrevista, el popular estilista, nascut a Esparraguera, recordava: «Així és l'atzar. El cert és que el Departament de Trànsit, en aquella època, no havia imposat l'obligatorietat de dur el cinturó de seguretat al cotxe. No era obligatori. Si hagués portat cinturó, s'hauria salvat», lamentava. 

Lluís Llongueras, que recordava la seva filla com «una boja 'de la vida'», explicava també que «jo estic convençut que continua vinint, perquè mai morirà mentre jo me'n recordi. Em reconforta que va viure una vida molt complerta». 

Imatge de Lluís Llongueras parlant per telèfon
El popular perruquer Lluís Llongueras va morir amb 87 anys. | Europa Press

Cristina, mare de dues criatures

La filla de Llongueras, que va morir el 1991, era mare de dues criatures: un nen de cinc anys i una nena d'un any. 

El cert és que Llongueras la recordava sempre que podia i, l'any 2020, en una de les seves últimes entrevistes a 'El País', explicava que continuava tenint-la molt present. «Va ser com un atac per l'esquena. Amb la mort de la Cristina vaig plorar molt...». 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!