Imatge frontal del perruquer Lluís Llongueras.

Lluís Llongueras: una doble vida, dos matrimomis i una guerra amb els seus fills

Una vida plena d'èxit i secrets

Catalunya es va vestir de negre el passat dia 29 de maig. Una gran icona del nostre territori,Lluís Llongueras, va morir als 87 anys a causa d'un càncer de gola. 

El famós perruquer va dedicar tota la seva vida a l'ofici i es va convertir en tot un referent a escala mundial. La seva tècnica i precisió no van passar desapercebudes pels ulls dels altres professionals del sector i ràpidament es va tornar en un dels estilistes més aclamats pel públic.

És innegable que el talent de Llongueras el va portar molt lluny, però en altres àmbits la seva vida va ser bastant intensa. Pel que fa a l'amor, el català va tenir dos matrimonis que el van marcar.

La doble vida de Llongueras

El seu primer matrimoni va ser amb Lolita Poveda, la mare dels seus tres fills: Esther, Cristina (que va morir el 1991) i Adam. Aviat, però, es va descobrir que Lluís Llongueras tenia una doble vida. Mentre estava casat i criant els seus fills, mantenia una altra relació amb Jocelyn Novella, amb qui va tenir tres fills més: Adrià, Antoni i Yasmin.

Llongueras, en un pla frontal amb la seva segona esposa.
Llongueras, amb la seva segona esposa, Jocelyn Novella. | GTRES

Un cop la notícia va sortir a la llum, el perruquer es va separar de la seva primera dona i va anar-se'n a viure amb Jocelyn que era «l'amor de la seva vida».

L'agost de 2006 es van casar en una cerimònia íntima on van assistir els seus fills, però no els del primer matrimoni. La diferència d'edat entre Lluís i Jocelyn era de 27 anys, tot i això el seu amor ha perdurat fins a la mort de l'emblemàtic perruquer.

Família i negocis

Amb el pas del temps, els fills grans de Llongueras es van anar distanciant del seu pare i van arribar a tenir un conflicte empresarial que va durar diversos anys. El detonant va ser quan Esther, administradora d'una de les empreses familiars, va acomiadar-lo a través d'un burofax el 2010 i el problema es va resoldre amb un  intercanvi d'accions i títols.

Lluís va cedir un 10% de l'empresa PEYMA a Lolita Poveda, la seva exdona, i als seus fills, Esther i Adam, els hi cedia un 46% del capital d'ISUC.

Imatge de Lluís Llongueras
El conflite empresarial va cobrir molts titulars | Europa Press

Les amants de Lluís Llongueras

El perruquer va tenir una vida amorosa intensa, tal com va narrar al seu llibre 'Diálogos de un Géminis': «He tingut moltes amants. La meva dona ho sap perquè ha viscut 28 anys al meu costat, primer com amant i ara com esposa. És que estava amb una dona amb qui no tenia ni relació física i el meu hobby era col·leccionar amants».

La vida de Llongueras ha estat, sens dubte, tot un Dragon Khan d'emocions. Ahir, als 87 anys, el perruquer va morir deixant un gran buit, però també un enorme llegat artístic. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!