Muntatge de fotos al plató de 'Sálvame'

Una estrella de Telecinco s'afarta i revela el costat fosc de la cadena

Una de les cares habituals de la cadena planta cara a Telecinco

Telecincoha estat sotmès a molts canvis en els últims temps. Amb el nou Codi Ètic, la cadena de Fuencarral vetava alguns dels personatges que més continguts han donat a la cadena. Ara, un dels grans rostres de Telecincose n'ha atipat i ha parlat després de confirmar-se que ja no tornarà a aparèixer.

Estem parlant de Rocío Flores. La filla d'Antonio David Flores forma part d'aquesta llarga llista de personatges que no són benvinguts a Telecinco. La noia s'ha pronunciat recentment sobre aquest veto i ha revelat el costat fosc de la cadena. Segons ha confessat, el mal que Telecincoha fet a la seva família és «imperdonable».

Rocío Flores parla després del veto de Telecinco

Amb l'arribada de nous directius a Telecinco, la cadena busca canvis, una nova imatge que l'allunyi completament de polèmiques. En els últims temps, Mediasetha estat al punt de mira.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores parla clar sobre el tracte de Telecinco cap a la seva família. | Europa Press
 

Amb la tornada mediàtica de Rociíto a la televisió, es va desfermar tot un huracà mediàtic que va provocar una infinitat de crítiques. Això va portar la filla d'Antonio David a allunyar-se completament de la televisió.

La 'influencer' semblava haver trobat el seu lloc com a col·laboradora de televisió. Rocío Flores s'havia convertit en una de les col·laboradores d''El Programa de Ana Rosa'.

No obstant això, amb les aparicions de la seva mare, per altra banda, als programes de La Fábrica de la Tele, Rocío Flores decidia sortir de la televisió. L'exsupervivent veia com la seva salut mental es posava en perill i sabia que havia de parar com fos.

Rocío es va centrar en la seva carrera com a 'influencer', on ha aconseguit un gran èxit, i, ara mateix, aquest és el seu mitjà de treball. Fa poc, en un acte públic, la filla de Rociíto reapareixia davant els mitjans i parlava després de l'anunci del veto de Telecinco.

«Ara sembla que no es parlarà de nosaltres ni res. Sí que em dona tranquil·litat. Hagués estat molt bé que aquestes mesures les haguessin pres fa dos anys. M'hauria estalviat moltíssimes coses», ha revelat la noia.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco.
Antonio David Flores i Rocío Carrasco també formen part de les cares vetades per Telecinco. | CatalunyaDiari
 

Rocío reconeix que la millor decisió que va poder prendre va ser allunyar-se de la televisió. La seva principal preocupació ara mateix és tenir estabilitat i tranquil·litat.

«Aquests mesos sense aparèixer a la televisió m'han anat molt bé psicològicament. Ho he passat molt malament, no és d'ara, sinó que ja des de fa temps. Al final, volia tranquil·litat i és el que tinc», confessa.

Rocío envia un missatge clar a Telecinco

A la 'influencer' no li tremola el pols a l'hora de dir les coses pel seu nom. Rocío revelava el costat fosc de Telecinco, afirmant que la cadena «li havia destrossat la vida».

«De tot se n'aprèn. Estic força serena i això és el que vull. Serenitat, poder treballar… Al final s'ha fet malbé la meva imatge tant laboral com personal. Se m'ha destrossat la vida», assegura Flores.

Amb el nou codi de Telecinco, la noia ja no formarà part dels continguts de la cadena. Ara, la filla de Rociíto està molt centrada en la seva família i en la seva feina com a 'influencer'. Cal destacar que Rocío no és l'única de la família Flores que forma la llista de vetats. Antonio David, David Flores, Olga Moreno i Rocío Carrasco també hi són.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!