Eva González somrient en un acte públic

Eva González, de dol: Mor una de les seves persones més properes

La presentadora ha donat suport a Pastora Soler en un dels moments més complicats de la seva vida

Pastora Soler i Eva González han demostrat en diverses ocasions que són grans amigues i que juntes saben gaudir dels grans moments que guardaran per al record i, a més a més, que són un gran suport l'una per l'altra. Ara, la cantant està travessant una situació difícil i la presentadora no ha dubtat ni un segon a ser un dels seus majors suports.

Pastora Soler va anunciar la trista notícia de la mort del seu pare a través de les seves xarxes socials. Desgraciadament, l'home no ha pogut superar la malaltia contra la qual estava lluitant des de fa temps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon viatge pare!!! Sempre seràs el meu heroi!!! DEP ?

Una publicació compartida de Pastora Soler (@pastora_soler) el

La cantant ha estat acompanyada per tots els seus amics i éssers estimats, entre ells es trobava Eva González, que no va dubtar a traslladar-se en el seu cotxe fins Coria del Río, la localitat natal de l'afectada.

Amb samarreta negra, faldilla d'estampat floral i botes marrons ha arribat completament sola la presentadora de 'La Voz' en el seu cotxe, i, com ja havia fet prèviament per les xarxes socials, s'ha tornat a mostrar com un gran suport per a la seva amiga, però aquest cop físicament.

Totes dues s'han demostrat en diverses ocasions el gran afecte que es tenen. Ambdues han pogut coincidir en alguns platós, a més que Eva ha assistit a concerts de Pastora Soler i també han fet servir les xarxes socials per compartir imatges i paraules molt emotives per a l'altra.

La tradició de les ungles

Tan gran és l'amistat que tenen que, fins i tot, la presentadora va triar que fos la cantant la primera persona que li tallés les ungles al seu fill Cayetano per primera vegada.

Això es deu al fet que hi ha una tradició que diu que si una cantant li talla les ungles a un nen per primera vegada i ho fa darrere de la porta, el petit tindrà bona veu i Eva González va voler que fos Pastora Soler la que ho fes amb el seu fill.