Fotomuntatge d'Eva González i Cayetano Rivera

Eva González confessa la seva tristesa a Cayetano Rivera en conèixer un altre

Eva González se sent apesarada i desil·lusionada alhora

Eva González estava molt nerviosa davant l'estrena a Antena 3 de la nova edició de 'La Voz Kids' que ella presenta. Una estrena que aquests dies ha portat la sevillana a anar promocionant-la als diferents espais d'Atresmedia. Per això va acudir al plató de 'El intermedio', on es va emportar una decepció, ja que no va poder estar amb El Gran Wyoming.

Ella havia comunicat a Cayetano Rivera, el seu marit, que, per fi, coneixeria al famós rostre de La Sexta. Però res més lluny de la realitat, ja que ell per problemes de salut no l'ha pogut rebre.

El Gran Wyoming
Eva González es queda sense conèixer El Gran Wyoming | Europa Press

Eva González, trista per no conèixer El Gran Wyoming

La sevillana s'ha convertit en una de les estrelles d'Atresmedia gràcies als èxits que aconsegueix amb les diferents versions de 'La Voz'. Ja s'ha estrenat la nova edició dels nens i durant tota la setmana ha estat present al grup de comunicació. I per aquest motiu, com hem esmentat anteriorment, va acudir al plató de 'El intermedio'.

Ho va fer amb l'alegria de conèixer Wyoming, però la seva desil·lusió va arribar quan va veure que ell no hi era. Havia estat substituït per Dani Mateo, presentador habitual de 'Zapeando'. En veure la situació, l'andalusa va exclamar: «De debò? Tu també aquí?».

Davant d'aquestes paraules, el conductor del programa va dir amb cara de resignació: «Sí, també».

Eva González ha presentat 'La Voz 2020'
Eva González es sorprèn de veure Dani Mateo i no a El Gran Wyoming.   | RTVE

I va ser en aquest punt quan Eva va deixar de manifest la tristesa que havia sentit. Ho va fer dient: «Sempre vaig a 'Zapeando' a explicar coses de 'La Voz Kids' i venia aquí amb la il·lusió de conèixer Wyoming i estar una estona amb ell. I et trobo una altra vegada aquí».

En aquest punt, Mateo, entre bromes, va dir: «Ja presentes 'La Voz', no tindrias sempre tanta sort». Després, va afegir que havia hagut de substituir al presentador per un «problema de salut. Avui, per obligació, cal descansar».

Eva González revela les novetats de la nova edició de 'La Voz Kids'

La que fos Miss Espanya es va centrar després a revelar com es trobava davant de l'estrena. I va deixar clar que «hi vaig amb ganes que vegeu tot el que hem preparat perquè ha estat una temporada al·lucinant».

Després, va procedir a explicar les novetats i la principal és que, a més de David Bisbal i Pablo López que repeteixen en el format, hi ha dos nous coaches. Ens estem referint a Sebastián Yatra i Aitana. Dos joves cantants i de gran èxit actual que, no obstant, ja han exercit com a assessors en anteriors edicions.

De l'exconcursant de 'Operación Triunfo', González va reconèixer que «és la que més canta i els nens se saben totes les seves cançons. És més, jo crec que saben fins a l'última vegada que es va tallar el serrell».

Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall
Aitana s'estrena com a coach a 'La Voz Kids'  | GTRES

Sobre el cantant colombià va revelar que ha estat un autèntic huracà al programa i que els ha tornat 'bojos'. Va exposar: «No sé si l'estimo o l'odio. No saps els embolics que provocava, es saltava l'escaleta, sortia de plató i apareixia després amb qualsevol cosa que trobava darrere de l'escenari...».

«Ha estat un autèntic nen, el nen més nen de tots els kids».