Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.

El motiu pel qual Andrea Janeiro no pot parlar del seu nou germà

Andrea Janeiro rep instruccions dies abans de donar la benvinguda al nou nadó

Falten pocs dies perquè Andrea Janeiro es converteixi novament en germana gran. Sí, ja que la primogènita de Jesulín i Belén Esteban fa poc temps va veure's amb el seu pare i podria haver rebut l'última hora sobre el naixement del seu germà.

Un part que sembla que encara no s'ha produït i que els feliços pares esperen amb il·lusió i moltes ganes. Tot i això, el secretisme sobrevola el compte enrere de Campanario, i Andrea ha rebut ordres de no parlar amb ningú del seu nou germà.

Andrea Janeiro i el motiu que li prohibeix que parli del seu germà

Des que María José i el pare d'Andrea Janeiro van anunciar l'arribada del tercer fill en comú, la parella ha decidit guardar silenci. Res més s'ha sabut de l'evolució de l'embaràs ni tampoc del sexe del nou membre de la família, encara que al destre se li va escapar fa setmanes.

Així les coses, pocs dies després que Campanario doni a llum, el matrimoni viu enclaustrat a casa seva. L'odontòloga fa mesos que està desapareguda i les vegades que Jesulín s'ha deixat veure, ha donat la callada com a resposta.

Foto de la parella
Andrea Janeiro segueix l'exemple del seu pare i guarda silenci | GTRES

A més, el seu telèfon està apagat i les xarxes socials totalment inactives. Un blindatge en tota regla perquè no es filtri absolutament res del nou nadó. Però, de la mateixa manera, és una cosa on la família també juga un paper fonamental.

Segons sembla, tenen totalment prohibit fer cap declaració que tingui relació amb l'embaràs o el naixement. Ningú del clan Janeiro en sap res o, almenys, no ho expliquen a la premsa. Tenen vetat així afirmar ni tan sols si ha nascut o no.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro ha de guardar silenci per preservar l'exclusiva | CatalunyaDiari

Un silenci que crida poderosament l'atenció, però que podria tenir un motiu justificat pel matrimoni. Segons expliquen alguns, més que viure un embaràs i un naixement tranquil, a María José i Jesulín els importa vetllar per l'exclusivitat del seu tercer fill.

Una premissa que Andrea hauria rebut de boca del seu mateix pare el dia que es van veure a la capital. Concretament, aquell dia pare i filla van quedar en un restaurant i és més que probable que el dretà li donés l'última hora sobre l'arribada del nou germà.

Andrea Janeiro està llesta per al que ha d'arribar

Entre l'accident de la seva mare i la nova paternitat del seu pare, aquest mes de maig està sent molt mogut per a Andrea Janeiro. La jove passa els dies preocupada pel benestar de Belén, així com que el naixement del seu germà es produeixi sense complicacions.

Recordem que la salut de María José, juntament amb un embaràs de més de 40 anys, fan que la gestació sigui més delicada. Tot i això, el cercle proper a ella ha afirmat que es troba bé, encara que ha optat pel repòs i la tranquil·litat.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
El matrimoni ha blindat l'embaràs i el naixement | Mediaset

Però el secretisme que ha sobrevolat durant aquests nou mesos ha estat molt cridaner. No en va, l'exclusiva podria portar grans beneficis si, a més a més, hi surt Julia Janeiro, qui ha decidit ser un personatge públic.

Però a qui segur no veurem serà Andrea Janeiro. La primogènita de Jesulín sí que vol continuar sent anònima i es descarta totalment la seva participació en la suposada exclusiva.

Fotomuntatge de Julia Janeiro amb el seu pare Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro es va reunir amb el pare i la germana i li van donar l'última hora sobre el nadó | Catalunya Diari

Una exclusiva per la qual es podria arribar a pagar fins a 100.000 euros. Per aquest motiu, no és estrany que el matrimoni hagi blindat completament l'embaràs i també el futur naixement. Encara que això hagi significat que ni tan sols la família els hagi donat l'última hora sobre l'estat de María José.

I és que, cal recordar que el clan Janeiro va conèixer gràcies a la premsa sobre l'embaràs de Campanario. Tampoc l'Andrea coneixia que es tornaria a convertir en germana gran. Per tant, de moment, tocarà esperar la revista de capçalera de la parella per conèixer el nou membre de la família.