Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

David Flores Carrasco rep un missatge inesperat de la seva mare

El jove s'ha assabentat de l'altra part de la història

Després de tant de temps sense veure-la, David Flores Carrasco ha rebut un missatge de la seva mare. I és que tot apunta que la història que li han explicat durant tota la seva vida pot ser que no se cenyeixi a la realitat.

El jove sempre ha sentit dir que Rociíto va decidir separar-se d'ell i de la seva germana perquè no els estimava. A més, molts van apuntar Fidel Albiac com a causant d'aquesta ruptura familiar.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrascoté el cap fet un embolic | GTRES

Durant tot el temps que el noi ha viscut amb el seu pare, Antonio David Flores, no ha tornat a tenir contacte amb la seva mare. I, tot que ella a la docusèrie va assegurar que els seus dos fills són el més important de la seva vida, encara no s'ha produït un retrobament entre ells.

Ara ha sortit a la llum un testimoni que podria fer canviar l'opinió de David en relació amb la presentadora de televisió.

David Flores Carrasco s'assabenta de tota la veritat

David Flores Carrasco s'ha adonat que la seva mare no està sola, és més, cada vegada compta amb més suports públics. Des que va decidir explicar tot el que va viure amb Antonio David, Rociíto ha aconseguit rentar aquesta imatge que un dia va tacar el seu exmarit.

Ara, i contra tot pronòstic, un suport nou i inesperat ha sortit en defensa de Carrasco. I és que, malgrat que té la meitat de la seva família en contra, la dona de Fidel Albiac se sent molt acompanyada per les persones que han decidit creure's la seva versió.

Després de l'emissió de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', el seu tiet Antonio va decidir parlar per primera vegada públicament en una entrevista que va concedir al canal de YouTube 'Juancavlog'.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
El tiet de Rociíto ha parlat d'ella i del seu home, Fidel Albiac | Catalunya Diari

«Conec la Rocío des que va néixer. Em fa molta pena el que li ha passat amb l'Antonio David. Ella no és així, i li han pres els fills de mala manera. Espero que tot això s'arregli amb el temps».

A més, va voler deixar clar que Rocío Carrasco no volia separar mai dels seus fills. «La Rociíto estima molt els seus fills, i crec que ho ha demostrat», va assegurar Antonio.

D'altra banda, el tiet de Rociíto va aprofitar l'ocasió per expressar el que realment pensa d'Antonio David Flores. «Ell té la culpa de tot. La Rociíto va tenir mala sort amb ell», va dir sense pèls a la llengua. «Jo crec en ella i la defenso a mort».

I, malgrat tot el que s'ha dit durant anys sobre Fidel Albiac, David Flores Carrasco ha pogut saber que no tothom pensa com la Gloria Camila o la seva pròpia germana. «No crec que faci servir la Rocío», va assegurar Antonio, sense donar cap explicació.

David Flores Carrasco veu la seva mare després de molt de temps

Tot i els fronts legals que té oberts contra la seva mare, David Flores Carrasco es va alegrar de veure-la després de tant de temps. Mai s'hauria imaginat que Rociíto s'atreviria a reviure un dels grans somnis de la seva joventut.

La filla de 'la més gran' sempre havia fantasiejat de convertir-se en model. I, tot i que va tenir diverses oportunitats per a dedicar-s'hi, aviat va decidir abandonar aquesta meta. Ara, 'Sálvame' li ha donat una nova oportunitat de desfilar en una passarel·la de moda.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rociíto va desfilar a la 'Sálvame Fashion Week' | Telecinco

Dimecres passat, 25 de maig, la dona de Fidel Albiac va demostrar la capacitat que té per al modelatge a la 'Sálvame Fashion Week'.

David Flores Carrasco va poder veure la seva mare brillar com mai davant de milions d'espectadors. I això de brillar és en sentit literal, ja que per a l'ocasió Rociíto va escollir un conjunt d'un dels dissenyadors de la nit que consistia en uns pantalons fúcsies i un top fantasia en tons roses.