Primer pla d'Eva González somrient.

Eva González decideix explicar tota la veritat sobre Pablo López

Eva rep el suport dels seus amics en aquests moments

Eva González no viu un dels millors moments de la seva vida. Encara que no ha confirmat la seva separació de Cayetano Rivera, és un secret de domini públic que la parella fa temps que està distanciada. I la presentadora ha trobat consol al seu grup d'amics, entre els quals hi ha Pablo López.

La notícia de la ruptura va agafar tothom per sorpresa. Des de fa anys s'especulava amb alguna possible crisi entre ells, però sempre s'havien mantingut molt units. Sobretot arran del naixement del fill que tenen en comú.

Eva va fer tot el possible perquè el seu matrimoni aguantés. Però hi va haver una cosa que va fer que se'n ressentís per sempre. Van ser unes imatges del torero a Londres amb una noia de nom Karelys.

Allò va suposar un cop molt dur per a la sevillana. Va intentar oblidar el que havien publicat les revistes i que deixaven entreveure que entre ells hi hauria alguna cosa més que una amistat. Però mai no va aconseguir treure's del cap aquestes instantànies.

De moment, ella ha optat per guardar silenci, centrant-se completament en la seva família i la feina. Quan se li pregunta per la seva situació sentimental, sempre mostra la seva millor cara, amb un somriure permanent. Durant les últimes setmanes, ha rebut molt de suport dels seus amics i dels seus companys de La Voz.

Amb Pablo López té una relació molt especial. Fa molt de temps que comparteixen aquest projecte i es pot dir que es coneixen força bé. El cantant elogia la sevillana sempre que pot.

Eva González
Eva González no perd el somriure tot i els mals moments. | GTRES
 

L'última vegada va ser fa uns dies als 40 Music Awards. Assegurava que la veia molt forta i amb ganes de continuar endavant amb més entusiasme que mai.

Eva González és «una amiga», va dir el component del jurat de La Voz. «Cada dia que parlo amb ella aprenc alguna cosa, m'encanta sentir-la de lluny quan és al programa i de prop, més», va afegir.

Per ell, la presentadora «és cor i força absoluta, és una dona d'aprendre», va recalcar. No creu que la situació personal li acabi passant factura. «Que ha de caure! Jo no imagino res d'això, és fortíssima», aclaria.

Finalitzava les seves declaracions sobre la model assegurant que «ella triomfa cada dia». Fa poc, participava en un acte per promocionar l'estrena del seu programa. Se la veia molt somrient, amb un vestit blau espectacular que destacava encara més la seva figura.

Com recull la revista ¡Hola!, la possible reconciliació no es contempla per part de cap dels dos. El matrimoni es va anar deteriorant amb el temps, fins al punt que fa set mesos que estan allunyats. La model resideix al seu poble de Sevilla, mentre que Cayetano ho fa a Ronda.

Eva González es quedarà amb el nen

Eva González ja s'hauria posat en contacte amb una advocada especialitzada en divorcis. Vol solucionar aquesta situació com més aviat millor i en principi no hi haurà problemes amb el torero. Sembla que hi ha entesa entre les dues parts.

Com confirmen alguns mitjans, ella es quedaria amb la custòdia del menor. Pel que fa al repartiment de propietats, només tenen en comú una finca que van adquirir al poble d'ella fa tot just un any. Això no suposaria tampoc cap obstacle per formalitzar el tràmit de separació.

Foto d'Eva González a 'El Hormiguero'.
La presentadora viu molt centrada en la seva feina. | Atresmedia
 

Per la seva banda, Cayetano va reaparèixer fa uns dies per visitar el seu germà Kiko. Es va mostrar molt preocupat per l'ictus que va patir el DJ. No va dubtar a desplaçar-se fins a Castilleja de la Cuesta per interessar-se pel seu estat.

Eva González, mentrestant, prefereix centrar-se en els seus projectes laborals. De moment, la seva feina li està donant moltes alegries.