Primer pla d'Eva González.

Eva González descobreix, per fi, què va passar amb l'adopció de Lucía Rivera

Eva González ja coneix tota la veritat sobre la filla del torero

Tota la premsa sap què passa entre Eva González i Cayetano Rivera. La veritat sobre la situació de Lucía Rivera arriba a la vida de la presentadora en uns moments delicats: la relació amb la seva parella sembla no tenir retop.

La jove Rivera va arribar a la vida del seu pare quan només tenia tres anys. Cayetano Rivera es va convertir en el seu pare adoptiu quan es va casar amb la seva mare, Blanca Romero. Tot i que després de la separació hi va haver un distanciament, la jove s'ha pronunciat recentment per donar suport al seu pare. «Jo sempre estaré al costat del meu pare perquè és el meu pare. Faci el que faci, hi estaré», declarava en una entrevista.

Així mateix, confessa que aprecia Eva González, ja que ha estat més de deu anys a la vida del seu pare. Com cal esperar, encara que sigui filla del torero, la presentadora sempre s'ha mostrat molt propera a la jove. No va ser difícil guanyar-se el seu afecte quan era una nena en aquell moment.

Eva González descobreix la veritat

Ser la filla adoptiva mai no és fàcil, però encara és més complicat si ets la filla adoptiva d'un famós. La jove model afirma haver patit assetjament escolar més d'una vegada. Una notícia així no és senzilla, menys encara amb només tres anys.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill | GTRES

Amb la separació dels pares, la noia va arribar a perdre el contacte amb l'exparella d'Eva González, però mai no va parlar malament del seu pare i això es reflecteix actualment. A més, confessa haver patit algun episodi d'ansietat durant la seva adolescència i joventut. En part, per angoixes, per ser qui és i el ritme de vida té. De fet, Eva González, com que té una relació sentimental amb el seu pare, n'ha pogut ser testimoni. Ara la presentadora coneix en profunditat tots els detalls. La seva complicada relació d'amor amagava un rerefons de pare i filla que surt a la llum anys després.

La filla de l'ex d'Eva González se sincera a Instagram

Com qualsevol jove de la seva edat, les xarxes socials formen part del seu dia a dia. La model Lucía Rivera mai no ha estat de moltes paraules i sempre ha respectat la intimitat de la seva família.

Lucía Rivera posant en un photocall.
Eva González ha presenciat els episodis d'ansietat de la jove. | Europa Press

Al seu compte d'Instagram es pot trobar el costat més natural de la jove model. Aquí, llavors va explicar com va ser de difícil per a ella la seva infància. Actualment, no s'ha pronunciat gaire sobre la situació matrimonial del seu pare. Potser cal esperar trobar més respostes al seu perfil d'Instagram. O potser hauríem de preguntar què pensa als seus seguidors més fidels.

És evident que es tracta d'una situació en què cap dels protagonistes ho està passant bé. Tant Cayetano Rivera com Eva González estan passant per moments difícils des que va sortir la separació a la llum. Segons les seves últimes afirmacions públiques, sembla que la més afectada en tot aquest assumpte és la presentadora. Eva González ha afirmat que no en sap res, però els mitjans asseguren que tots dos fan la seva vida per separat des de fa temps. És moment d'assimilar que la model i el torero ja no estan junts.