Eva González

Eva González i la prova que demostra que torna a estar enamorada

Eva González torna a estar il·lusionada

Eva González estaria il·lusionada de nou en sortir a la llum la seva separació després d'una cridanera imatge que hem vist aquest dimecres. Després de revelar que des de fa mesos que ja no conviu amb el seu marit, alguna cosa ens ha cridat l'atenció. Hem tornat a veure Eva en una situació que podria evidenciar que l'amor ha tornat a la seva vida contra tot pronòstic.

La veritat és que Eva González mai no ha volgut ser el centre d'atenció respecte al tema de la seva crisi matrimonial. Sempre s'ha volgut mantenir al marge malgrat que era notori que el seu matrimoni no anava bé.

Eva González no pot amagar que s'ha tornat a il·lusionar

Des de la seva crisi matrimonial, després que sabés certament que l'havia enganyada amb Karelys Rodríguez, res no ha estat igual: han estat dos anys de patiment per a ella. La veritat és que, quan fa set anys d'aquella boda amb el germà de Fran Rivera, Eva no vol saber res d'aquella època.

Després d'emprendre diversos compromisos professionals a Madrid, Eva González va tornar fa uns dies a la localitat de Mairena de l'Alcor (Sevilla), on viu amb el seu fill Cayetano. Hi va anar per celebrar el seu 42 aniversari, encara que no està per a massa festes últimament.

Això sí, el seu marit donava 'm'agrada' a l'última publicació que ha compartit Eva en què hi ha un pastís d'aniversari. Era un pastís molt adornat amb diverses roses vermelles que sortien d'un ram que havia arribat a casa un dia abans.

Eva González rep un ram de roses que diu moltes coses

No sabem qui ha estat el remitent d'aquest ram de roses que ha il·lusionat Eva González en uns temps en què està patint de debò. Hores abans de la celebració, la van veure al mig del carrer portant aquest ram de roses a casa seva.

Més enllà de l'aniversari de la presentadora, Eva vol refugiar-se en la feina i, en aquest àmbit, no pot estar més contenta. La Gran Batalla de La Voz, emesa el darrer divendres a Antena 3, va obtenir unes dades espectaculars i va superar clarament el seu competidor més directe, Viernes Deluxe.

De moment, aquesta dada d'audiència ha fet treure un somriure a Eva González, que ara com ara no s'ha pronunciat sobre aquest ram de roses que ha rebut, que podria ser més que un simple regal d'aniversari.

Els darrers moviments del torero són clars

Pel que fa al torero, ha donat senyals de vida després d'estar sense sortir de la seva casa familiar de Ronda. Cayetano va anar a veure el seu germà Kiko, que continua recuperant-se després de l'ictus que va patir fa dues setmanes a casa seva a Castilleja de la Cuesta (Sevilla). També va viatjar fins a Mairena de l'Alcor per veure el seu fill i, fins i tot, el van veure recollint-lo a la sortida de l'escola.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera està preocupat pel seu germà. | Europa Press

És evident que Cayetano manté una relació cordial amb Eva González malgrat que la separació és un fet i el divorci es produirà aviat. A més, un conegut mitjà digital publicava fa pocs dies que la presentadora havia pres la decisió d'anar més enllà. Hauria parlat amb una advocada experta en dret de família de Sevilla per agilitzar els tràmits del divorci, que ja no té marxa enrere.