Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Cruz

Jordi Cruz, a punt de trencar amb la seva xicota després de cometre el mateix error

Jordi Cruz ha passat per uns moments molt durs

En els darrers anys la popularitat de Jordi Cruz ha anat en ascens fins a convertir-se en una de les figures més populars de la televisió. Sens dubte, el programa Masterchef el va catapultar al cim de la fama. Des que es va colar a la pantalla petita, Cruz ha estat present en multitud de projectes i el seu nom desperta tota mena de passions entre el públic.

Per a Jordi no ha estat una tasca senzilla bregar amb la pressió mediàtica. En alguna ocasió, això ha interferit en la seva vida personal, sobretot en la relació amb la seva parella. De fet, el xef ha reconegut que tanta repercussió li ha impedit portar una vida tranquil·la.

Jordi Cruz superat per la pressió mediàtica

Tant ell com els seus companys no van imaginar mai que el format podria tenir tant d'èxit. El programa de cuina més dur de la televisió fa més de 10 temporades que està en emissió. Masterchef sempre aconsegueix ser líder d'audiències a la seva franja horària i compta amb moltíssims seguidors.

Jordi ha confessat com la televisió ha estat un gran aparador per a la seva feina, però també una arma de doble tall que alguna vegada l'ha perjudicat. Quan li va arribar l'oportunitat de Masterchef, va pensar que seria un trampolí perfecte per donar-se a conèixer com a cuiner. Tot i això, no sabia que també esdevindria un personatge públic.

Primer pla de Jordi Cruz
La pressió mediàtica és molt dura per a Jordi. | RTVE

Així mateix ho confessava Jordi en una recent entrevista a la Cadena Ser: «Sempre ho he tingut clar. El meu objectiu no és ser conegut, sinó ser respectat com a cuiner. Potser el meu ritme de vida sigui una mica alt, però cuinar i evolucionar com a cuiner no em cansa», confessava.

El cuiner va revelar que després de l'auge de popularitat, la càrrega de treball també va augmentar, cosa que amb prou feines li va deixar temps per tenir una vida més enllà del món professional. Això va ser un dels principals motius que va propiciar el final de la relació amb la seva exparella, Cristina Jiménez.

Cruz va confessar que va estar a punt d'abandonar el programa a causa de la pressió: «He estat al límit perquè el cos de vegades no dona per més. He estat així tres o quatre anys, amb una ansietat que ja va passant», reconeixia. Tanmateix, sembla que el popular xef es torna a trobar en una situació molt similar.

Actualment, està feliçment enamorat de la seva xicota, Rebecca Lima. No obstant això, la seva agenda està prou plena i amb prou feines tenen temps per estar junts, i encara menys ampliar la família. És evident que Jordi ha après la lliçó i sap que de vegades cal frenar abans que la feina et devori. Així que Cruz farà tot el possible perquè la història no es torni a repetir.

Jordi Cruz, està cansat de la imatge que en projecten

Per a Jordi, la televisió continua sent una cosa nova encara que ja fa uns quants anys que hi treballa. Sembla que el xef no s'acaba d'acostumar a les crítiques desmesurades i al fet que la seva vida sigui assumpte de debat. A més, Jordi sempre ha remarcat que la imatge que en té el públic dista molt de com és en realitat: «Cansa que la gent cregui que soc molt dolent, molt tens i que estic molt enfadat amb la vida. També és cansat que la gent et saludi i et demani fotos, però quan no tingui la sort de treballar a la televisió, tot això deixarà de passar», confessava.

Finalment, comenta que li agradaria que el públic diferenciés el personatge del cuiner: «El personatge televisiu es menja el de 'cuiner conegut'. A mi m'agradaria recuperar el segon perquè és el que m'omple més d'orgull», afirmava.