Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito amb un gran somriure

Rosa Benito, assenyalada per la seva última foto: «Que pesada»

La tertuliana televisiva ha obviat els comentaris negatius durant el viatge a l'altra banda de l'Atlàntic

Rosa Benito és fidel defensora i seguidora de la seva filla Chayo Mohedano. Recentment, la col·laboradora televisiva de Mediaset l'ha volguda acompanyar en un moment important per a la carrera musical a Nova York. La cosina de Rocío Carrasco ha actuat al Columbus Circle novaiorquès, encara que en aquest viatge no tot ha sortit com esperaven.

Els atacs a les xarxes socials

Durant el seu viatge als Estats Units, Rosa Benito i la seva filla van intentar passar-s'ho d'allò més bé. Així ho van voler compartir amb els seus fidels seguidors a les xarxes socials. De fet, molta gent va elogiar les publicacions de mare i filla a Instagram, però també van rebre algun comentari negatiu.

«Hauríeu de quedar-vos allà per sempre», «Que pesades», escrivien els seus 'haters' en les publicacions de totes dues. «De viatjar amb La más grande a viatjar amb una cantant de dutxa i karaoke hi ha un abisme, vida meva», els retreia un altre usuari d'Instagram.

A més a més, es va criticar directament l'actitud de l'excunyada de Rocío Jurado. «El teu talent és la provocació, de què viuries si no fos així?» o «Sempre llançant dards», assenyalaven alguns comentaris poc afortunats.

Rosa ignora els comentaris

Malgrat els comentaris que volien arruïnar-los el viatge, totes dues es mostraven contentes i Rosa Benito assegurava que estava vivint «moments meravellosos» amb la seva filla a Nova York. No tots els dies poden gaudir d'un moment tan especial a l'altra banda de l'Atlàntic. «Res podrà amb mi. Ni les coses dolentes que volen fer, dir, escriure… Com a filla ets meravellosa i com a mare, molt millor», afegia la tertuliana televisiva.

Ella està orgullosa de la seva filla i és la seva fan número u. Per això no podia faltar al seu debut al Columbus Circle. Al luxós restaurant Ascent Hall, la neboda de Rocío Jurado rendia homenatge a la seva tia difunta amb temes com ara Ese hombre, La gata bajo la lluvia o Es un gran necio. A més, hi va haver lloc per a temes propis, que van servir per donar-se a conèixer entre els comensals que hi eren presents la nit del 6 de novembre. Qui sap si tornaran a trucar-li de nou si al públic li va agradar el concert.

La indignació de Chayo Mohedano a terres estatunidenques

Amb el viatge a punt de finalitzar, hi va haver una cosa que va aconseguir arruïnar, en part, l'estada a mare i filla lluny de casa. Durant els darrers dies juntes a Nova York, es va filtrar un vídeo pujat de to de Chayo Mohedano. Hi apareix amb una falda d'estil col·legial i a quatre potes. Aquestes imatges les va enregistrar l'artista per a OnlyFans, la xarxa social de contingut adult més popular entre les figures conegudes.

A la filla de Benito no li va fer gràcia que es filtressin les imatges i els vídeos en altres plataformes. Per això, ràpidament va anunciar mesures legals. «Jo em vaig fer una pàgina i al juny vaig deixar de publicar coses perquè hi havia fotos que s'estaven movent per diverses plataformes. Això ho vaig posar en coneixement de la policia perquè no es pot fer això que estan fent, i menys per intentar fer-me mal», explicava recentment.

Malgrat aquest assumpte, tot apunta que Rosario Mohedano s'ha quedat amb bon gust de boca després de la seva anhelada aventura a Nova York. Una artista de la música no actua tots els dies amb vistes a Central Park i a l'horitzó de la ciutat que mai no dorm.