Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega confessa què passa amb els seus fills i el seu nou xicot César

Sonsoles Ónega explica la situació amb els seus fills i amb el seu xicot

La periodista Sonsoles Ónega és un personatge que podem veure cada dia des de fa gairebé vint anys cada vegada que encenem la televisió per saber què passa al món. Tanmateix, ara toca canviar de focus i tornar a enfocar-lo per saber quina és la seva situació actualment.

La vida de Sonsoles ha estat fent moltes voltes els últims tres anys amb girs molt inesperats, ja que el 2019 va deixar de conviure amb el seu exmarit, confirmant-se més tard, al gener del 2020, el seu divorci i trobant el novembre d'aquell mateix any una nova persona per la qual il·lusionar-se.

La dura separació de Carlos

Sonsoles Ónega va contraure matrimoni amb un prestigiós advocat el 2008, Carlos Pardo Sanz, casament que no es va poder passar per alt, ja que a aquesta mateixa van assistir els actuals reis Felip i Letícia. I és que la Reina i Sonsoles es van fer íntimes mentre treballaven juntes. Tampoc podem oblidar que la filla de Fernando Ónega va ser testimoni del casament de Letícia.

El matrimoni entre tots dos va ser feliç, marcant etapes importants a la seva vida com el naixement dels seus fills Yago i Gonzalo i més tard el diagnòstic de diabetis a un dels seus fills, cosa que va motivar Ónega a canviar el seu estil de vida a un més saludable i a controlar estrictament qualsevol aliment que entrava a la casa, fins i tot ella mateixa es considerava gairebé una activista.

Però, onze anys i dos fills més tard, el 2019, van decidir deixar de conviure junts a causa de l'esgotament que suposava la convivència amb el pas dels anys. Finalment, el gener del 2020 van confirmar la seva separació. Van ser uns moments que se li van fer molt difícils a Sonsoles.

La sorpresa a la vida de Sonsoles Ónega

Sonsoles no s'esperaria que el novembre del 2020 un any després de la seva separació, un amic l'ajudés a conèixer el que seria la seva parella actual, i és que després d'aquell mateix dia es van fer inseparables. L'amic en qüestió que el va fer d'alcaueta és l'italià Alessandro Lequio. Per descomptat, va fer una decisió molt encertada la de presentar-los.

El nou xicot d'Ónega és l'arquitecte César Vidal, deu anys més gran que ella. Aquest ha treballat en molts projectes tant al país com a fora d'Espanya, com a Mèxic i al Brasil. A més, fa uns anys, va decidir tenir la seva pròpia empresa VA Arquitectos.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega es va sentir còmoda amb la seva parella des del primer moment | GTRES

Al primer moment en què van coincidir, les coses van començar a anar rodant entre la presentadora i l'arquitecte, i així confirma ella també que se sent en una relació més adulta, més natural i menys forçada.

Entre tots dos, els únics plans que tenen són descobrir el món junts i fer-se feliços l'un a l'altre amb la gran complicitat que demostren.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega i César Vidal són inseparables | GTRES

Actualment, Sonsoles Ónega no només està gaudint de la seva relació amb César Vidal, amb qui ja farà dos anys aquest mes des que es van conèixer.

També hem pogut veure-la créixer encara més al món de la televisió quan es va canviar de cadena de televisió. En efecte, es va mudar a Antena 3 i va començar a presentar el seu nou programa Y ahora Sonsoles. Aquest programa  està resultant molt exitós i ,sens dubte, el seu xicot va ser unes de les persones que més li van dinar suport perquè s'embarqués en aquest projecte.

De la mateixa manera, té el suport dels seus grans admiradors, els seus fills, per la qual cosa sembla que César es pot sentir més que integrat a la vida de Sonsoles.

Per descomptat, la vida de la presentadora es troba en un moment molt feliç després d'haver-la vist als seus inicis a CNN+, on es va fer íntima de la Reina Letícia.

També la vam poder veure com a cronista parlamentària, perquè més tard es va fer encara més popular: des que es va posar al capdavant de 'realities' com Supervivientes fins ara, que la podem veure amb el seu propi programa.