Rocío Carrasco

«Rocío Carrasco és una gran desagraïda»

Rocío Carrasco s'emporta un dur revés sense ser-ne conscient

Estem vivint unes setmanes intenses, plenes d'enfrontaments entre personatges públics que es llancen atacs els uns als altres. Entre ells, ha destacat el protagonitzat per la Rocío Carrasco i Enrique del Pozo.

La relació entre aquests dos famosos no és ni de bon troç bona. Aquesta setmana, Rocío Carrasco ha rebut un dard directe procedent del mateix Enrique. Després d'una entrevista concedida a El Español, l'actor ha confessat tots els seus sentiments i ha sostingut que tota aquesta situació és, sens dubte, culpa de Rocío.

Tant ha estat que s'ha obert, que s'ha atrevit a dir que la seva examiga és una gran desgraciada. Unes paraules des del dolor i la ràbia acumulada per part de l'actor. Igual que ella, les Campos també han rebut crítiques per part d'Enrique i no han aconseguit deslliurar-se.

«Rocío Carrasco és una gran desagraïda»

Després d'estar un temps desaparegut, hem pogut veure com l'any passat Enrique del Pozo tornava a les pantalles mentre feia la seva feina com a col·laborador del programa Viva la vida.

Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós
Enrique Del Pozo ha atacado a Rocío Carrasco | GTRES

Tot seguit, va tornar a desaparèixer i el 2022 va tornar als focus, amb l'únic objectiu de defensar la seva parella, Rubén Sánchez Montesinos a l'espai de Supervivientes. Ara ha tornat a convertir-se en el protagonista del moment, ja que ha atacat sense remordiments Rocío Carrasco.

Durant una entrevista concedida a El Español, el cantant s'ha llançat a la piscina i ha afirmat que Rocío Carrasco és una desagraïda. A més, ella no ha estat l'única criticada durant la conversa, sinó que totes Las Campos també han rebut una garrotada.

El dolor que sent cap a Rocío Carrasco

Enrique ha reconegut obertament que sent un gran dolor cap a Rocío Carrasco. Però no és la primera vegada que fa aquesta confessió, sinó que també quan va tornar a Viva la Vida, ell ja ho va comentar. Concretament es va donar quan es va emetre la docusèrie de Rocío Carrasco.

Així va començar l'actor a malparlar sobre ella: «Jo vaig estar més de 10 anys defensant Rocío Carrasco». «I això ho va fer servir Antonio David per acusar-me d'una cosa molt greu amb menors, a través d'una revista».

«Ell era subdirector i còmplice de la revista», «Tot això va ser una campanya contra mi per defensar les Campos i Rocío», «Jo per defensar-les em vaig emportar de tot, i això va fer patir molt la meva mare».

A la qual cosa afegia «La meva mare se'n va anar a la tomba amb aquest dolor. Jo mai he sabut el que és un gràcies per part seva». Després d'això, concloïa que «Rocío Carrasco és una gran desgraciada».

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco és criticada per Enrique del Pozo | Telecinco

Mes enllà de la pròpia entrevista

Cal esmentar que en aquesta entrevista de què parlem, l'actor va revelar obertament tots els problemes que va tenir gràcies a Rocío Carrasco. Enrique assegura que va passar una dècada de la seva vida defensant-la per a res, ja que en comptes d'un agraïment, va tenir tota la productora i la cadena en contra.

El col·laborador ha assegurat que la mateixa Rocío Carrasco no va trigar gaire a donar-li l'esquena i fins i tot a atacar-lo. D'aquí la seva gran decepció feia ella i la seva dura declaració: «Rocío Carrasco és una gran desagraïda. Quantes vegades em trucava ella quan anava a Tòmbola perquè l'informés de coses?».

A més, també ha assegurat que a Viva la Vida, quan comentava diverses coses de Rocío Carrasco, les Campos no el deixaven parlar. Una altra gran decepció ve per part d'elles, per considerar també que va faltar molt de suport per part seva.