Eva González somrient en un acte públic

Eva González fa realitat el seu gran somni gràcies a un famós cantant

La presentadora ha recuperat el somriure

L'últim any d'Eva González no ha estat gens fàcil. La presentadora ha hagut de viure dia rere dia amb tots els rumors d'infidelitat del seu marit. Tant ella com Cayetano Rivera han viscut una persecució mediàtica. Malgrat les informacions que han anat arribant i que han deixat en mal lloc a Cayetano, sembla que Eva González segueix confiant en ell.

La presentadora és molt feliç a 'La Voz'

Recentment les coses s'han tranquil·litzat i la presentadora ha tornat a la seva feina a 'La Voz', que la fa molt feliç, segons ella ha confessat en diverses entrevistes. Eva González cada vegada està més còmoda en aquest format. Després de presentar durant diverses edicions 'MasterChef', Antena 3 va apostar per ella per presentar el talent musical més vist a Espanya.

Aquestes últimes setmanes estan sent molt positives per a Eva, ja que a més de tenir grans resultats a 'La Voz', acaba de fer realitat un dels seus somnis des que va arribar al món de la televisió. Des que va arribar a 'La Voz', Eva González ha congeniat molt bé amb un dels 'coach' del programa, Antonio Orozco, amb qui té una molt bona amistat. Per aquest motiu, el cantant espanyol ha volgut comptar amb la presentadora en un dels seus grans projectes.

Eva González compleix un dels seus somnis

Eva González és una de les protagonistes del nou videoclip 'Entre sobras y sobras me faltas'. Aquesta és la nova cançó d'Antonio Orozco. «Els veritables protagonistes d'aquesta cançó i del videoclip són totes les persones que s'enamorin quan tinguin l'oportunitat d'escoltar-la. Aquesta cançó és súper especial, des del primer minut en què la vaig escoltar, la vaig sentir molt especial», ha explicat Eva González.

Per a ella és un nou somni realitzat, ja que sempre ha volgut protagonitzar un videoclip. Eva González va saltar a la fama com a model i la seva carrera ha anat ascendint amb el pas dels anys, ja que actualment és una de les presentadores més ben valorades a Espanya.

Antonio Orozco ha volgut agrair a la seva amiga per haver estat partícip de la seva nova cançó, un tema que ha estat llançat amb molta il·lusió. La presentadora també ha volgut tenir paraules d'agraïment amb el cantant. «Les gràcies te les he de donar jo a tu, em vau fer sentir molt especial, com si fos part de tot, el rodatge va ser meravellós i vam riure molt», ha reconegut Eva González a 'La Voz'.