Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
rei felip discover

Té un doble significat: el que amaga Felip VI amb la seva peça més cridanera

El monarca va ser el centre d'atenció durant la seva visita a Oviedo

rei felip discover
El Rei Felip VI sorprèn amb un dels seus 'looks' | Europa Press

La Família Reial està gestionant les conseqüències de la Covid-19 i, a hores d'ara, tots els membres tenen una atrafegada i canviant agenda a causa de la crisi sanitària que travessa el país. Així doncs, tot i que ahir s'hauria d'haver celebrat un recital, els reis, juntament amb les seves filles, van decidir visitar Oviedo per presidir les activitats que tenien programades amb motiu de la celebració dels premis Princesa d'Astúries.

 

 

La Família Reial va aprofitar el dia per anar a veure la Fàbrica d'Armes de la Vega, on s'estan realitzant durant tota la setmana nombroses activitats culturals organitzades per la Fundació Princesa d'Astúries. Per a aquesta ocasió, els reis no van deixar indiferents a ningú amb els seus 'looks', sobretot pel que fa a Felip VI que, sense voler, va esdevenir el centre d'atenció amb el seu nou 'outfit'.

 

El significat del 'look' de Felip VI

En detall, el conjunt del rei va estar format per uns pantalons texans blau fosc, una camisa rosa clar i una americana blava de quadres vichy. Aquesta última peça, tot i que és tota una tendència aquesta temporada, va desentonar molt amb les altres peces que va triar lluir el monarca durant l'acte.

 

 

El blau de l'americana del rei transmet poder i confiança. Possiblement això és el que volia transmetre Felip VI amb aquesta peça més informal, però realment no va saber acabar de combinar-la amb les altres peces del 'look'. Per a aquesta visita i per portar l'americana de forma adequada, nosaltres hauríem optat per una camisa blanca i uns pantalons xinesos a joc amb la peça. Ara bé, potser el rei va escollir aquesta peça per semblar més proper a la població.

 

Els altres 'looks' de la Família Reial

Així doncs, i encara que sense voler-ho, aquesta vegada va ser Felip VI qui va tenir tot el protagonisme, Letícia no va passar desapercebuda. La 'royal' va lluir un top d'efecte cuir negre d'Uterque, uns pantalons negres, unes ballarines negres d'Hugo, una bossa de Reliquia Spain i un abric rosa fosc de Marcos Luengo, que va estrenar el 2016 en la seva visita a Los Oscos, a Astúries.

 

 

L'outfit' de la reina 'look black', amb un toc de color gràcies a l'abric, va anar en sintonia amb el d'una de les seves filles, la infanta Sofia, ja que la jove també va lluir un 'total look black' amb un abric de Carolina Herrera i unes ballarines de la seva marca preferida, Preety Ballerinas.

 

 

Respecte a la seva germana, Elionor, va apostar per un conjunt més colorit i juvenil. La infanta va optar per un vestit de color maragda de Mango, un abric de color blanc cru de Carolina Herrera i unes ballarines de to 'nude' de Preety Ballerinas, que no van quedar desentonades amb les altres peces, però que tampoc van ser la millor opció per triomfar.