Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del concursant dels realities de Mediaset, Iván González

Iván González aclareix d'una vegada per totes si se sent atret pels homes

L'exparella d'Oriana ha desmentit que li agradin els homes

Primer pla del concursant dels realities de Mediaset, Iván González
Iván González desmenteix haver tingut relacions amb un excol·laborador | TELECINCO

Oriana i Iván González estan més distanciats que mai, o almenys això s'ha entès al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. La parella, que havia començat la seva relació a 'La casa fuerte', decidia posar fi a la seva història d'amor dijous passat, 15 d'octubre, després d'una acalorada discussió en directe, on la veneçolana l'acusava de no sentir atracció sexual cap a ella.

Iván González, entre l'espasa i la paret

Nagore Robles acabava el programa dient que tenia una confidència sobre Iván, però que havia de parlar amb direcció per saber si ho podia explicar. Un dia després, el programa anunciava que Nagore explicaria públicament confidencialitats d'Iván. «Jo vaig jurar no dir-ho mai... Però m'ha dit la direcció del programa que ho expliqui», confessava Nagore, davant d'Iván, que l'animava que ho expliqués, ja que s'intuïa sobre què es tractava.

«Mai he abandonat un plató de televisió... Només ho faria per prendre mesures legals. Quan vaig ser tronista, aquí va treballar un assessor que deia que havia tingut una relació amb mi; va per aquí la cosa? Explica-ho, tens el meu permís. Crec que per això el van acomiadar del programa, i és rotundament fals», sentenciava Iván davant d'Oriana.

«Al·lucino que sàpigues això perquè no ho sabia ningú. No hi va haver rumors perquè estava totalment prohibit parlar d'això. Quan tu eres tronista hi havia diversos assessors i aquesta persona em va dir un dia que havia anat al sud per passar uns dies amb Iván. Li dic que això no es pot fer perquè no podem tenir contacte amb vosaltres. Llavors li dic que no vull saber més del tema i, després d'un parell de setmanes, (...) em diu que ha tingut relacions sexuals amb tu», confessava Nagore, visiblement estranyada amb la reacció d'Iván.

Es denuncia directament a l'excol·laborador 

Després d'aquesta informació, Oriana posava en dubte la sexualitat de qui va ser la seva parella. «Jo ja t'he dit en la publicació que puc tenir alguna sospita. Igual no has tingut relacions amb cap noi, però igual et neix i no t'atreveixes a exterioritzar els teus sentiments», deixava anar la veneçolana causant la crispació del de Jerez.

Iván parla clar sobre l'excol·laborador del programa: «Sé qui és aquesta persona i és rotundament fals. Jo tenia molt bona relació amb ell, però mai vaig estar amb aquest senyor a Cadis. Aquest senyor es va posar en contacte amb mi i em va intentar ajudar, jo li vaig respondre i és veritat que un dia vaig sopar amb ell i amb un amic. Però ja hi havia coses que no em quadraven...», es defensava Iván davant les declaracions de Nagore i Oriana.

És més, l'ex-tronista animava a tots els nois d'Espanya a escriure al programa si tenien proves que havien tingut una relació amb ell, i fins i tot revelava que l'excol·laborador havia intentat lligar amb altres tronistes del programa. «Si cap noi té una sola prova que ha estat amb mi, que escrigui a @myhtv. Aquesta persona ho ha fet amb més gent, com amb Leo Cámara i Tony Spina, i jo només vaig ser una víctima més d'aquesta persona. M'agradaria que sortís el nom d'aquesta persona i que s'aclarís tot», sentenciava finalment Iván, unes declaracions que van ser recolzades per Oriana i Jesús Vázquez.