Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eva González

Eva González reapareix després de la separació i confirma la notícia de la nova casa

Eva González està travessant un dels pitjors moments

Des que va saltar la notícia de la ruptura d'Eva González amb Cayetano Rivera, la premsa rosa ha fet un gir del tot. Després de 7 anys de matrimoni, la presentadora i el dretà estan disposats a posar el punt final a la seva relació. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, la parella fa més de dos mesos que estarien separats.

Ara, després de tot un projecte de vida en comú, tant Eva com Cayetano hauran de recompondre les seves vides i començar de nou.

I per tothom és sabut que això no és una tasca fàcil. Eva González prefereix mantenir-se al marge del tot pel que fa a aquest tema. Tot i això, els reporters han pogut agafar la model que s'ha mostrat molt contundent davant les preguntes.

Eva González reapareix després de la seva ruptura amb Cayetano

Tot i la llarga trajectòria que porta la model als mitjans de comunicació, ella sempre ha optat per no parlar de la seva vida privada.

Primer pla d'Eva González.
Eva González ha estat captada pels reporters | GTRES

Eva fa dècades que està vinculada a la televisió, però, sempre ha mantingut la seva vida personal allunyada de la privada. Per això, aquests moments no han de ser gens fàcils per a ella.

Així que l'última aparició d'Eva davant de les càmeres ha estat més que reveladora. La presentadora amb un aspecte molt seriós i unes ulleres de sol decidia esquivar completament les preguntes dels periodistes. Per a ella això està sent molt dolorós, i l'última cosa que busca ara mateix és continuar avivant les polèmiques.

Eva està totalment centrada en la seva feina, és el que ara mateix l'ajuda a oblidar-se de tota la pressió mediàtica. Actualment, la model està instal·lada a Madrid, ja que es troba dins dels enregistraments de la nova edició de La Voz.

De moment no se sap quins seran els següents passos de la model un cop finalitzi els enregistraments. I és que segons ha revelat el Diario de Cadis, Eva compta amb un altre immoble a Madrid, a Príncipe de Vergara. A més, de totes les finques a Alcalá de Guadaira.

Els moviments d'Eva González després de separar-se

Segons ha explicat unes fonts molt properes a l'entorn d'Eva a El Mundo, la presentadora estaria portant la situació amb naturalitat.

Foto de Sonsoles Ónega i Eva González al plató de 'La Voz'.
Eva González està totalment centrada en el seu treball per esquivar la pressió | Antena 3

«Ella està sent molt correcta i professional, l'equip està treballant i ella no té cap actitud de sentir-se malament. És molt professional. I no ha dit res sobre el tema», asseguren les fonts.

Aquests mateixos confidents han assegurat que dubta fins i tot que estiguin separats. En especial, a causa de la naturalitat amb què ho està portant Eva, almenys de cara a la galeria:

«Diuen que estan separats des d'estiu, però després se'ls ha vist junts a Mairena. Quina Eva va sola a llocs? Com sempre: està tot el dia cap amunt i cap avall per la seva feina», comenten.

Però, sens dubte, el tema que més ha sorprès és la suposada compra d'un habitatge fa només uns mesos. Es tractaria d'una gran finca a Sevilla, on el matrimoni tenia previst instal·lar-s'hi.

Segons han explicat les fonts anteriorment esmentades, això és una cosa que no encaixa bé del tot. Com que els problemes del matrimoni venien de lluny. No obstant, sí que assenyalen que potser la compra l'ha fet Eva González per a ella.

És clar que els seus camins s'han separat, però mantindran una bona relació pel seu fill, què és el pilar fonamental de les seves vides.