Eva González

Eva González no amaga que la reconciliació podria estar molt a prop

Eva González no descarta tornar amb el seu ex

La presentadora Eva González no descarta que es produeixi una reconciliació. Fa més de quatre mesos sortia a la llum la seva separació amb Cayetano Rivera. La parella va intentar portar-ho tot amb molta discreció, fugint en tot moment del soroll mediàtic.

Però amb el temps s'ha comprovat que hi ha una gran relació entre ells. Encara que ja no visquin sota el mateix sostre, sí que se'ls ha pogut veure junts diverses vegades en diferents actes públics. És una demostració més de l'afecte que es tenen i que mai no han amagat.

Eva González va assumir des del primer moment que el millor per a les dues parts era agafar camins diferents. Això sí, tampoc no han descartat mai donar-se una segona oportunitat. Serà el temps el que decideixi i posi cadascú al seu lloc.

L'última vegada que van coincidir va ser durant el Nadal passat quan van acudir a la festa de fi de curs del fill que tenen en comú, i a la Cavalcada de Reis que es va celebrar al municipi on ella viu. Però el contacte entre ells és permanent. De fet, és molt senzill trobar-los junts.

Primer pla d'Eva González.
Eva González manté una relació molt bona amb la seva exparella | Europa Press

Una de les darreres vegades que se'ls va veure junts va ser fa uns dies. Encara que la presentadora tracti de passar inadvertida, se la va poder veure accedint a l'actual habitatge del torero.

Es tracta d'una casa de lloguer situada a prop de la localitat sevillana de Mairena d'Alcor. Es va decantar per aquesta ubicació per estar més a prop del seu fill. Ella va romandre unes hores a l'interior d'aquesta, possiblement compartint uns moments amb el petit, recull Libertad Digital.

Tornen a deixar clar que són tota una família que es porten de meravella. Amb tot, continuen tenint una relació molt cordial, pensant principalment en el menor.

Eva González es va quedar a la casa familiar de Mairena d'Alcor quan es van separar. Ell, per altra banda, es va traslladar a aquest enorme xalet al municipi de Dos Hermanas. Va optar per un habitatge de dues plantes, cinc habitacions i un enorme jardí privat, on no li falta res.

Allí té garantida la seguretat i privadesa que tant li encanta. En qualsevol cas, en aquesta ocasió no va ser prou com es va poder comprovar durant la visita de la sevillana. Va ser captada pels reporters gràfics sense gaires problemes.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera sempre s'ha preocupat molt del fill que té amb Eva González | GTRES

Asseguren que el torero porta una vida del més normal. Ha intentat refugiar-se amb la seva família en aquests instants tan delicats, encara que possiblement el seu germà Francisco no es trobi entre els seus principals suports. En aquest mitjà explicaven que la situació entre ells no és la millor.

Eva González continua sent molt respectuosa

Eva González no ha perdut el contacte amb la família de la seva exparella. El mateix Fran ho confirmava fa unes setmanes quan se li va preguntar per la ruptura de la parella. «El més important és que siguin feliços», va recalcar.

Va admetre que «l'altre dia pel meu aniversari em va trucar i com sempre molt afectuosa». Malgrat tot, hi continua havent un contacte molt proper amb l'entorn de Cayetano.

«S'ha separat amb tot el respecte pensant en el millor per a tots dos i, sobretot, per al meu nebot, que és el més important», ha apuntat. De moment, la parella ha decidit donar-se un temps. Els servirà per pensar i valorar si realment els val la pena estar junts.

Eva González no descarta que hi hagi una reconciliació. No tanca les portes a res, però, de moment, aquesta opció haurà d'esperar un temps. Està molt a gust en la situació actual, amb una vida més independent.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp