Primer pla de Shakira de perfil

Revés d'última hora per a Shakira: la salut del seu pare es torna a complicar

Shakira no pot amagar les informacions sobre el seu pare

Malgrat l'èxit que li ha sobrevingut a Shakira amb el seu tema viral Session 53, està realment preocupada per una qüestió concreta. Després de treure el tema en què llançava nombroses indirectes a l'exfutbolista del Barça, ha rebut una mala notícia que la té afligida.

La veritat és que el pare de la cantant colombiana, William Mubarak, no està en un dels seus millors moments de salut. Segons revelava Vanitatis aquest diumenge, avui dilluns 6 de febrer serà intervingut quirúrgicament a una clínica de Barcelona.

En només dos anys, la salut del pare de Shakira ha empitjorat notablement. Després que el veiéssim al seu 90 aniversari celebrant-ho amb la seva família, Shakira i els seus fills inclosos, la salut del pare de la cantant ha canviat molt.

Shakira confirma que aquest dilluns és crucial per al seu pare

En els últims temps ha estat ingressat diverses vegades i avui tornarà a haver de passar aquest mal tràngol. Tanmateix, Shakira confia que aquesta nova operació del seu pare podrà solucionar els problemes pels quals ha hagut de ser ingressat tantes vegades els últims mesos. Almenys, Shakira confia que l'operació sigui un èxit i el mes de juny que ve es pugui mudar definitivament amb els seus fills a Miami.

Shakira sense maquillar i amb mala cara
Shakira té una única preocupació al cap. | GTRES

William va patir una recaiguda força considerable la primavera del 2022. I la veritat és que tota aquesta crisi i posterior ruptura de la seva filla amb l'exculer no ha ajudat gens a la salut del pare de Shakira.

El pare de Shakira serà intervingut quirúrgicament

Shakira troba a faltar el seu pare a les celebracions, com la de dijous passat quan va fer 46 anys, ja que aquest sempre animava qualsevol festa que organitzaven els Mubarak. Però sap que ha d'estar tan descansat com sigui possible per a una operació que té en suspens la cantant colombiana.

Cal ressenyar que el mes d'octubre passat va estar ni més ni menys que un mes ingressat en una clínica privada a Barcelona. En aquell moment, Shakira va demanar tot el respecte del món per a ell, perquè era una persona gran que estava passant una de les pitjors etapes de la seva vida.

En aquella ocasió, la premsa havia publicat que Shakira hauria patit un atac d'ansietat, però res més lluny de la realitat. El cas és que era una operació d'urgència al pare de la colombiana.

La cantant colombiana espera mudar-se a Miami al juny

Pel que fa a la seva relació amb l'exfutbolista blaugrana, el pare dels seus nets, durant molts anys va ser excel·lent. Tot i això, en els últims anys gairebé no hi ha hagut contacte entre el pare de Shakira i el futbolista del Barcelona.

Piqué s'està centrant més en els seus fills i, per descomptat, en la seva nova parella Clara Chía, a qui se'ls va veure dissabte passat en una famosa botiga de joguines. A la parella catalana se'ls nota cada dia més complicitat, malgrat tot l'enrenou que ha aixecat la Session 53 de Shakira amb Bizarrap.

De moment, Shakira està esperant poder celebrar d'alguna manera que l'operació del seu pare surti tan bé com sigui possible. Així, començarà ja a pensar que en uns mesos podrà deixar Barcelona i se centrarà en ella mateixa, els seus fills i una nova vida.

Un nou camí lluny de l'exculer en què desitja que la seva carrera continuï triomfant com fins ara. Fins i tot, que augmenti el seu èxit i guanys, tal com ha fet amb la darrera cançó viral que ha tret el mercat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp