Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joana Sanz a l'exterior de la presó de Brians.

Joana Sanz apareix per sorpresa a la presó de Dani Alves i envia un avís

La dona de Dani Alves s'està 50 minuts amb Alves en un vis a vis a la presó de Brians

Joana Sanz es manté al costat de Dani Alves. Ni divorci, ni separació. És, com a mínim, el que Joana Sanz va explicar als mitjans de comunicació que eren a les portes de Brians 2 aquest passat diumenge. La canària va viatjar fins Sant Esteve Sesrovires aquest passat diumenge per a veure el seu marit a la presó i, davant les preguntes sobre la seva situació, Sanz va ser d'allò més taxativa. 

«No el deixaré en el pitjor moment de la seva vida», va dir Sanz en ser preguntada pels rumors de divorci. I és que la setmana passada s'assegurava a 'El Programa de Ana Rosa' que Sanz havia tirat pel dret i s'havia separat de Dani Alves. Quelcom que ara, ella mateixa, ha volgut desmentir. 

«És mentida»

Taxativa. Així, de manera ferma, Sanz va respondre als rumors. «És mentida», va dir Sanz sobre el divorci d'Alves just abans d'entrar al centre penitenciari de Brians 2 per a fer-hi un vis a vis que va durar uns 50 minuts. 

En ser preguntada per com estava, Sanz es va limitar a dir un «estic bé, gràcies». D'altra banda, en ser preguntada per com es trobava el futbolista, Joana Sanz va respondre amb un: «I vostès què creuen?».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES del BARÇA al WhatsApp 

Doña Concha i el veredicte 

Aquests dies compareixen diferents testimonis del cas Dani Alves. El futbolista, però, va testificar abans d'ingressar a presó i ara vol tornar-ho a fer. El seu advocat, Cristóbal Martell, assegura que Alves entregarà el seu passaport i que es quedarà a la seva residència de Barcelona. Serà, diu, la seva garantia de que no fugirà al Brasil.

De moment, la jutgessa instructora del cas, Doña Concha, encara no s'ha pronunciat sobre el recurs d'apel·lació d'un Dani Alves que tot just travessa la seva tercera setmana a la presó de Brians. 

En principi, a meitat d'aquest mes de febrer Dani Alves hauria de saber si se li permet sortir de la presó de Brians. 
 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp