Primer pla de Kiko Matamoros

La salut de Kiko Matamoros, al punt de mira: el seu problema vertader

Els últims esdeveniments han fet créixer la preocupació per Kiko Matamoros

En els últims dies, Kiko Matamoros ha fet parlar molt després de protagonitzar un moment molt preocupant pel que fa a la seva salut. Dilluns passat, el col·laborador de televisió va haver d'abandonar el plató de 'Sálvame' després de patir una pujada de tensió.

Matamoros es va absentar del programa i va anar a l'hospital on, per sort, tot havia estat només un ensurt. L'endemà, Kiko revelava que havia patit una pujada de tensió a causa de la seva condició d'hipertens. Però aquest incident va ser fruit de la situació en què el va col·locar el programa.

El programa assegurava que tenia unes informacions molt reveladores sobre ell i la seva parella, Marta López Álamo. Això va propiciar que Kiko es desestabilitzés per complet, com ell mateix va revelar. Des d'aleshores, el seu estat de salut ha estat al punt de mira i les seves últimes declaracions han sorprès molt.

L'estat de salut de Kiko Matamoros

Dilluns passat es va viure un moment molt complicat amb el revés que va rebre Kiko Matamoros. La salut del polèmic col·laborador es va veure en perill i va haver d'abandonar d'urgència el programa després de patir una pujada de tensió.

Imatge de Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros preocupa tothom amb l'última hora del seu estat de salut. | Telecinco
 

«Hi havia alguna cosa a l'electrocardiograma que no estava clara del tot i em van enviar a urgències. Tenia la tensió a 18,5 i em van donar la pastilla corresponent, però no baixava». Però una de les grans preocupacions del col·laborador de televisió va ser la seva parella.

Per a Kiko Matamoros és molt dur que cada dia s'especuli amb la seva relació. El col·laborador no vol que res interfereixi amb la seva parella. Per això, després de sortir de l'hospital va anar directe a estar amb Marta.

«Quan vaig sortir de l'hospital, vaig anar a veure la meva parella i a tranquil·litzar-la, perquè estava afectada per com estava jo i per les notícies que li havien arribat», revelava al plató de 'Sálvame'.

Kiko ha volgut deixar clar que el que li ha passat ha estat una cosa molt seriosa i que podria haver desencadenat en una cosa pitjor.

«Ara ho penso després del que ha passat i no és cap ximpleria. Una pujada de tensió pot produir-te un infart cerebral o un problema seriós de salut, o, fins i tot, un ictus»

«A urgències em van fer un electrocardiograma i no van trobar cap anomalia. La tensió ja m'havia baixat a 16,5 i me'n vaig anar després al cinema a veure una pel·lícula que va ser una llauna», confessava als seus companys de programa.

Kiko Matamoros, contundent contra 'Sálvame'

Al tertulià no li va agradar com van tractar la situació des del programa. Kiko es va mostrar molt disgustat amb la direcció de l'espai. Especialment amb el fet que ho enregistressin tot i que tinguessin el seu micròfon actiu en tot moment.

Fotomuntatge de Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López Álamo.
Kiko Matamoros compta amb el suport de la seva parella. | CatalunyaDiari
 

«Jo els vaig demanar que fessin el puto favor de no gravar-me», sentenciava el col·laborador visiblement molest amb el programa. Matamoros remarcava que no volia que els seus veiessin aquests moments tan delicats.

«Però bé, tant se val, ho entenc, però no m'agrada veure això ni que ho vegin els meus fills i em fot», tancava així el tema. El col·laborador ha pres consciència de l'ensurt que s'ha endut i té clar que es pensa cuidar més per evitar patir més moments d'aquestes característiques.

Ara, Kiko portarà una vida més tranquil·la i, sens dubte, la seva dona, Marta López Álamo, estarà al seu costat en tot moment.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp