Foto de Leticia Requejo.

Leticia Requejo, la periodista esquitxada pel divorci de Dani Alves

Leticia Requejo es defensa dels atacs

Leticia Requejo no ha pogut evitar veure's esquitxada per les últimes novetats de la vida de Dani Alves. I és que aquesta col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' va ser una de les primeres a assegurar que Joana Sanz ha demanat el divorci al futbolista.

Ja han passat més de deu dies i aquest conegut jugador de futbol continua sent el protagonista principal de la premsa social. I molt més després de les últimes informacions que han vist la llum.

Foto de Dani Alves.
Leticia Requejo assegura que la dona del brasiler li ha demanat el divorci. | Europa Press
 

I és que, després de conèixer el dur testimoniatge de la presumpta víctima i els últims moviments de l'equip legal del brasiler, Leticia Requejo va confirmar en aquest matinal de Telecincoque la model canària «havia demanat el divorci a Dani Alves».

Tot seguit, la periodista va destacar que van ser els seus propis advocats els que el van informar d'aquesta dura decisió, ja que «ella la setmana passada va demanar un vis-a-vis i ell el va rebutjar».

A més, i per si no n'hi hagués prou, Leticia Requejo també va assegurar que, segons li expliquen fonts properes a Joana Sanz, la model «es penedeix d'aquelles primeres declaracions que fa defensant la postura del seu marit».

«És una decisió que ella pren, en part, perquè li demana l'advocada de Dani Alves», va apuntar finalment la treballadora d'Unicorn Content.

Ara, i després d'haver-se qüestionat les seves paraules, Leticia Requejo ha anat al plató d''El programa de Ana Rosa' per aclarir tota aquesta polèmica.

Leticia Requejo es defensa de totes les acusacions

Leticia Requejo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'anar al programa presentat per 'La reina dels matins' per defensar-se de tots els atacs que ha rebut durant les últimes hores.

I és que, després de donar aquesta informació, Joana Sanz va desmentir a través de les xarxes socials tota la informació que la reportera havia fet pública.

«Vull deixar clar que les informacions recents sobre coses que jo he dit són totalment falses. No m'he posat en contacte amb cap mitjà ni amb cap periodista en concret. Tota la resta són especulacions».

Foto de Leticia Requejo a la redacció d''El programa de AR'.
Leticia Requejo aclareix aquesta polèmica. | Twitter @soyleticiaconc
 

Abans de finalitzar el seu comunicat, l'encara dona de Dani Alves no es va voler acomiadar dels seus seguidors d'Instagram sense agrair abans tota la «preocupació» que estan mostrant. Tot i que també va deixar clar que «en aquests moments hi ha un procés en curs que no mereix ser intoxicat».

Aquest dimecres, 1 de febrer, Leticia Requejo s'ha assegut a 'El club social' d''El programa de Ana Rosa' per respondre públicament la model.

Però, lluny de rectificar les seves paraules, la comunicadora s'ha mostrat molt ferma sobre aquesta qüestió. «Jo em reitero en la meva informació que ella li ha demanat el divorci», ha assegurat al principi del seu discurs.

I és que, segons Leticia Requejo, no ha tingut l'oportunitat de parlar amb ella, però el que sí que ha fet és posar-se en contacte «amb una persona a qui Joana li explica tota aquesta informació».

A més, i per donar força a la seva informació, la col·laboradora de Mediaset ha assegurat que ella, en cap moment, «l'ha desmentit» en la seva última intervenció pública.

Imatge de Dani Alves amb la seva parella, Joana Sanz.
La model ha esborrat totes les fotografies del seu marit a les xarxes socials. | Europa Press
 

«En cap moment no diu que no sigui cert. Recull part de la notícia, però no desmenteix el titular important que vam donar ahir i que és que li ha demanat el divorci», ha sentenciat Leticia Requejo.

Sigui com sigui, la veritat és que els últims passos que ha fet la canària a les seves xarxes socials podrien deixar al descobert tota la veritat.

I és que, poc després que saltés als mitjans la notícia de la suposada violació de l'esportista a una noia de 23 anys, Joana Sanz va decidir esborrar totes i cadascuna de les imatges que tenia al costat de Dani Alves al seu perfil d'Instagram.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp