Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano li deixa clar a Ana María Aldón després de firmar el divorci

Ortega Cano vol saber com i on viuen la seva exdona i el seu fill

Ortega Cano ja és un home solter, el torero va signar els papers del divorci amb Ana María Aldón fa escassament una setmana. Punt final a una relació de la qual queden molts records i un fill en comú. Ortega Cano en aquests moments es mostra ferm i adverteix a la seva exdona com vol que siguin les coses a partir d'ara.

Ana María Aldón
Ortega Cano es va enfadar amb la seva exdona per les seves intervencions a la tele | TELECINCO

Ortega Cano i Ana María Aldón començaven els tràmits de divorci el mes d'octubre passat. El torero té clar que el benestar del seu fill és la prioritat màxima i n'han deixat constància a l'acord signat. La custòdia del nen és compartida i el torero abonarà el cost dels seus estudis, Ana María, per part seva, no rebrà pensió compensatòria.

La dissenyadora ja viu amb el seu fill a casa seva

Al desembre passat Aldón es mudava a la seva nova llar, un xalet unifamiliar de dues plantes, tres habitacions, dos banys, saló i jardí situat a la localitat del Casar, Guadalajara. L'habitatge és a 20 minuts de Fuente del Fresno, urbanització on hi ha el domicili familiar d'Ortega Cano. La dissenyadora va explicar que va triar aquest habitatge per trobar-se en una zona tranquil·la i propera al centre escolar del seu fill.

Quan es va conèixer la separació d'Ortega Cano i Aldón semblava que seria amistosa. Tot i això, la presència de la col·laboradora a la televisió fent declaracions sobre el seu ex i la seva família va fer que tot prengués un altre to. Signat l'acord legal de divorci, i després de passar unes setmanes des de l'última aparició pública d'Aldón a Telecinco, sembla que tot torna a estar calmat.

En declaracions al programa 'Fiesta', Aldón ha confirmat que Ortega Cano visitarà la seva nova llar: «He estat aquest matí amb ell». Ha explicat que el seu exmarit va mostrar interès per visitar casa seva: «Jo li vaig proposar al seu dia i sap que quan vulgui pot anar-hi. Ell m'ha dit que desitja veure on viu el seu fill», ha afirmat.

Unes paraules amb què Aldón demostra que, malgrat els seus últims enfrontaments, busca tenir una relació cordial amb José Ortega pel bé del petit. Enfrontaments en què el torero va insinuar prendre mesures legals contra ella. «Jo he estat bona persona amb ella, portaré això per la via judicial», deia el torero a final d'any.

Ortega Cano decidit a mantenir una relació cordial amb la seva exdona pel bé del seu fill

Ana María comença ara una etapa en què es mostra optimista i il·lusionada: «He de dir que fa deu anys que jo vaig deixar la meva casa pròpia per conviure amb altres. Ara torno a tenir les mateixes manies que tenia fa deu anys. Amb els dies vaig comprovant que vaig a pitjor, no deixo ni una tassa a l'aigüera, ni una engruna a terra».

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ortega Cano vol saber com és la casa on viurà el seu fill | Europa Press

L'andalusa recorda l'any 2022 i el balanç és negatiu, «he passat alguns dels pitjors moments de la meva vida. No volia viure, però qui em diria al mes de juny que faria aquest pas tan important. Ningú no pot imaginar-se què he passat i tot l'esforç i el sacrifici que comporta això».

L'exdona d'Ortega Cano ha aprofitat la seva intervenció al programa per llançar un missatge d'ànim als que estiguin passant per situacions complicades. «Es pot, ho dic a totes les persones que estan passant per moments durs. Hem de poder».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp