Foto de Susana Molina

Susana Molina s'opera per un estrany bony al pit: «Va tornar a créixer»

Susana Molina ha anunciat la notícia a les seves xarxes socials

Susana Molina es va fer coneguda gràcies a 'Gran hermano', va guanyar el concurs i de seguida va connectar amb el gran públic. Va començar una relació sentimental amb un dels seus companys i després va participar en una de les millors edicions de 'La isla de las tentaciones'. Les marques es van adonar que tenia un poder mediàtic impagable i li van fer una proposta: convertir-se en la influència del moment.

Susana Molina, gràcies a la seva feina a les xarxes socials, s'ha fet molt amiga de rostres tan coneguts com Anabel Pantoja o Dulceida. Sempre ocupa un discret segon pla, però aquesta vegada s'ha convertit en protagonista d'una notícia impactant. Ha anunciat al seu compte d'Instagram que l'han hagut d'operar d'urgència per un estrany bony al pit.

Susana Molina, exparticipant de Gran Hermano i La Isla de las Tentaciones
Susana Molina vol ser sincera amb els seus | GTRES

Susana ha tranquil·litzat els seus seguidors i els ha deixat clar que el bony era benigne i que la situació estava més que controlada. És la segona vegada que se sotmet a aquesta operació, però en aquesta ocasió l'anomalia era força més estranya. Per això ha decidit operar-se com més aviat millor i afortunadament la intervenció ha sortit bé.

Susana té clar com funcionen les xarxes socials i s'ha avançat a tothom per explicar la seva versió dels fets. Ha estat 48 hores apartada perquè s'havia de centrar en la seva salut, però per sort tot està en ordre i ja pot tornar a la normalitat. Ha escrit un breu comunicat perquè no hi hagi dubtes i per no ser notícia per una raó que preocupi els seus.

«Ahir em vaig operar del pit una altra vegada, fa un temps em va sortir un bony, però el vam analitzar i és benigne. Me'l van treure amb aspiració fa un any, però no es treia del tot i va tornar a créixer més gran. Així que vaig decidir operar-me per treure'l i vaig aprofitar per fer alguns canvis», ha escrit.

Susana Molina ha decidit explicar la seva veritat

Susana ha explicat que l'operació era urgent, però reconeix que ha aprofitat per fer uns petits retocs. No vol que ningú no l'acusi de res, així que ha explicat la veritat abans que algun mitjà descobreixi el seu petit secret. L'important és que el problema de salut està resolt: els metges li han assegurat que no s'ha de preocupar per res.

Molina es va guanyar els espectadors de 'La isla de las tentaciones' i va demostrar que totes les ruptures poden ser amistoses. Es va adonar que Gonzalo, l'exconcursant de 'Gran hermano' que li va robar el cor, no tenia un comportament adequat. Sempre la tractava bé, però la influencer considerava que era «immadur» i va decidir tallar amb ell després del programa.

L'amiga d'Anabel Pantoja està molt exposada perquè ha signat contractes amb marques importants i no vol decebre ningú. Per això ha explicat per què ha estat desapareguda: necessitava concentrar-se en el seu petit problema de salut. Ara només cal saber per què l'anomalia que tenia es va reproduir amb més força.

Susana Molina torna a triomfar a Instagram

Susana ha rebut centenars de comentaris i missatges d'ànim, així que està tan agraïda que ha fet un pas més. Ha publicat una foto perquè el públic vegi com va vestida a l'hospital: amb una bata i amb esclops. De moment, no ha explicat quan li donaran l'alta.

Molina mantindrà informats els seus seguidors, sobretot perquè no circulin falsos rumors. En poc temps reprendrà la seva feina a les xarxes. Té campanyes pendents amb marques molt importants.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp