Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores descobreix què passa amb la nova baixa laboral de la seva parella

Antonio David Flores torna a estar preocupat pels seus

Antonio David Flores torna a estar d'actualitat i no és per una bona raó: Marta Riesco té seriosos problemes a Telecinco. Va fer un reportatge i va coincidir amb el programa 'Sálvame', espai que suposadament està entestat a acabar amb la seva carrera professional. Cristina Porta, col·laboradora del format, va tenir una topada amb ella i les altes esferes de Mediaset han pres mesures.

Antonio David Flores viu amb la seva xicota i sap millor que ningú l'estat en què es troba: la situació és complicada. Marta acaba de sol·licitar una nova baixa laboral i assegura que ha tornat a tenir un nou atac d'ansietat per culpa de 'Sálvame'. De fet, ha demanat ajuda a les autoritats, considera que s'han traspassat tots els límits i vol posar fre a l'assumpte.

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
Antonio David Flores fa costat a Marta Riesco | GTRES

Antonio David, segons ha sortit publicat, ja ha descobert què ha passat amb la nova baixa laboral de Marta Riesco. En porta tres en menys d'un any i les xarxes no l'han pres seriosament, pensen que està exagerant per guanyar-se el públic. És cert que també hi ha comentaris positius, però la gran majoria no deixen en bon lloc la reportera.

Antonio David està realment sorprès, tant que prefereix no fer declaracions per no cometre cap error. És conseqüent amb les mesures que ha pres contra 'Sálvame' i sap que no pot parlar del programa fins a resoldre determinats assumptes. Ha emprès accions legals contra La Fábrica de la Tele, productora de l'espai, i no pot cometre cap error en aquest moment.

Flores dona suport rotund la seva xicota, però de moment no s'ha pronunciat sobre l'última cosa que ha passat. Ha estat la reportera la que ha fet servir el seu Instagram per revelar que havia agafat una nova baixa laboral. Ha fet insinuacions força fortes i ha exigit que es prenguin mesures, però de moment ella és l'única afectada.

Antonio David Flores té raons per estar en silenci

Antonio David ha contractat un bon advocat i està ben assessorat, per això sap que en aquests moments ha de ser curós. És possible que tingui arguments suficients per tombar 'Sálvame', però els ha d'exposar en seu judicial. També s'ha adonat que està passant una cosa estranya: cada cop té menys seguidors, la seva «marea blava» s'està reduint.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco no entén el que està passant | Mediaset

Les xarxes s'han inundat de comentaris atacant Marta, ningú no entén que faci servir la salut mental per atacar la seva pròpia cadena. Ella va ser la primera a esmentar Borja Prado, nou conseller delegat de Mediaset, i ara n'està pagant les conseqüències. L'han castigat sense fer més connexions en directe i ella ha decidit abandonar la tele durant una temporada.

El mitjà 'La Razón' ha anunciat que el gran amor de Flores estarà un temps lluny de les càmeres. S'ha de centrar a arreglar, segons ella, els seus problemes de salut mental abans de continuar lluitant. Això sí, ha deixat clar que no té por, ha arribat al punt d'amenaçar Belén Esteban.

Antonio David Flores aconseguirà que tot se solucioni

Antonio David no té res a veure amb els errors de la seva xicota, però inevitablement n'ha sortit esquitxat. Twitter ha cremat en contra de la reportera, l'acusen d'haver traspassat tots els límits. No obstant això, ella creu que no és suficient i ha seguit fent passos endavant.

La periodista ha publicat un missatge plorant, desconsolada i amb un atac d'ansietat, però això no és el pitjor. El més greu és que just després ha escrit: «Culpo de tot el que em pugui passar a La Fábrica de la Tele». No seria estrany que la productora emprengués accions legals després de rebre acusacions tan serioses. I això no anirà gens bé a Flores.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp