Shakira

Una excompanya esclata contra Shakira: «És impossible treballar al seu costat»

Cristina Cárdenas, excompanya de la cantant, revela l'infern que va viure mentre treballava amb Shakira

Shakira és sinònim de polèmica i escàndols. Ara, una extreballadora de la cantant ha carregat molt durament contra ella. Des que es va fer pública la separació entre Shakira i Gerard Piqué, gran part dels seus seguidors es van posar de part de la colombiana. Al final, ha estat considerada per molta gent, la gran víctima de l'exjugador blaugrana.

Diem víctima perquè segons totes les informacions que han anat sortint a la llum, apuntaven a Piqué com l'home i el pare de família que va trair a la seva dona per marxar amb una altra, Clara Chía. El mateix passa quan estem veient una sèrie, una pel·lícula o un reality. Normalment, l'audiència sempre es posa de part de la persona que considera més 'dèbil'.

En tota aquesta història d'amor, desamor i presumptes infidelitats, a ulls de la societat, Shakira és la que ha sortit guanyant. En canvi, Gerard Piqué, Clara Chía, i inclús la família del pare de Milan i Sasha s'han convertit en els dolents de la pel·lícula. Ara, però, ha parlat, sorprenentment, una detractora de Shakira i el cert és que no l'ha deixat en massa bon lloc. 

Shakira
Shakira no seria massa bona companya de feina. | Twitter/@bizarrap

«És impossible treballar amb Shakira»

Una excompanya de Shakira, ha parlat molt malament d'ella. Aquesta és Cristina Cárdenas que, tal com informa el mitjà En Blau, és una de les coordinadores que va treballar en alguns vídeos musicals de la de Barranquilla. D'aquesta manera, Cárdenas parla de vivències viscudes en primera persona amb la cantant i el cert és que deixarien a Shakira en molt mal lloc.

Segons una entrevista que va donar Cárdenas ara fa un temps, posa sobre la taula l'horror que va viure treballant amb l'ex de Gerard Piqué. «A Shakira no la pots mirar als ulls, no i pots fer fotos, no li pots parlar, no et pots dirigir a ella, està prohibit», declarava durament l'excompanya de la colombiana. Però la cosa no es va quedar aquí, tot el contrari.

«Si hi ha alguna dona que destaca més que ella, la fa fora del rodatge. Per això és impossible treballar al seu costat, no vol anar ningú a rodar amb ella. La figuració es mor de fàstic i l'equip es desespera», afirmava. Una altra cosa no, però Cristina Cárdenas es va quedar ben a gust en confessar aquests 'secrets' de la cantant.

Shakira és molt exigent

L'excompanya de Shakira, també posava de manifest la seva exigència a l'hora de treballar. «Un spot de Shakira que podria durar 4 hores, acaba durant unes 17 hores», afirmava. De moment, la cantant no ha dit res al respecte. Caldrà esperar per veure si decideix respondre a Cárdenas. Si finalment ho fa, esperem que sigui en forma de cançó.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp