Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Froilà amb una gorra negra

Froilà desobeeix la seva mare i se'n va amb la filla de Kiko Matamoros

Froilà sembla que no n'aprèn

Froilà és un dels principals maldecaps dels seus pares, ja que no deixa de sortir de festa i ficar-se en enrenous. Per aquest motiu, la seva mare, la infanta Elena, va decidir enviar-lo a Abu Dhabi a viure amb el seu avi, Joan Carles I. No obstant això, després d'estar uns dies allà ha tornat a Espanya i el que està fent és aprofitar per passar-s'ho d'allò més bé.

Se sap que ha sortit almenys dues vegades i fins a altes hores de la matinada. És més, s'ha descobert que la companyia que va tenir en una d'aquelles sortides és ni més ni menys que la influencerAnita Matamoros. Sí, la filla de Kiko Matamoros i Makoke.

Vaja, que malgrat la contenció que li demana la infanta Elena, Froilà no està disposat a deixar de sortir. Almenys mentre estigui per aquí.

Froilà, de festa amb Anita Matamoros

El fill de Jaime de Marichalar es va veure embolicat fa unes setmanes en una baralla que va acabar amb el seu amic a l'hospital per una ganivetada. Aquesta baralla, de la qual s'han revelat algunes dades que es desconeixien, va ser la gota que va fer vessar el got a casa seva. Així, la infanta Elena, després de les constants sortides i polèmiques del jove, va decidir enviar-lo a Abu Dhabi a viure amb el seu avi.

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Froilà ha estat de festa per Madrid | GTRES
 

Froilà sap que a la capital dels Emirats Àrabs Units residiria amb Joan Carles I en una espectacular mansió, però també és conscient que possiblement allà no podrà portar el ritme frenètic de sortides i festes de què gaudeix a Espanya. Per aquesta raó, ha decidit aprofitar el temps ara que hi ha tornat.

Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall
Froilà va compartir reservat i festa amb Anita Matamoros | Europa Press

El jove passa uns dies a Madrid i el que està fent és sortir i quedar amb els seus amics. 'Vanitatis' ha explicat que el dissabte 28 de gener va estar fins a altes hores del matí al club Istar, al carrer Serrano. Pel que sembla, hi va ocupar un reservat al costat dels seus amics i una cara molt coneguda: Anita Matamoros. Per això els dos famosos joves van compartir copes, balls i un ambient divertit.

Froilà esprem al màxim el temps abans de marxar

El nebot més gran de Felip VI sembla que, cinc dies després de la citada festa, va anar-ne a una altra. Va tornar a sortir amb el seu grup i en aquesta ocasió van triar el local Panthera, situat al carrer Miguel Ángel. Un local que, segons s'explica, freqüenta moltíssim, cosa que explicaria la confiança que té amb els treballadors.

El que s'ha exposat que va sorprendre de Froilà és que aquesta vegada anava sense gorra. Un complement que utilitza sempre per, en la mesura que sigui possible, passar desapercebut.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
Froilà està aprofitant per gaudir abans de tornar a Abu Dhabi amb el seu avi | CatalunyaDiari

Aquesta és la manera que el fill de la infanta Elena té d'aprofitar els darrers dies a Madrid. Segons ha revelat el paparazzi Sergio Garrido a 'Fiesta', està a punt de marxar definitivament a Abu Dhabi. Segons ha explicat, en el moment en què se'n vagi cap allà, trigarà a tornar. En concret, tot fa indicar que no tornarà fins a l'estiu si no hi ha cap imprevist i que faci canviar els plans. S'espera que així s'adapti a una vida més 'tranquil·la', allunyada de la constant polèmica, sense tanta festa i centrada més en els estudis, que cursarà en línia.

Ara només cal esperar perquè la seva mare i tota la família vegi si aquesta decisió el canvia o no.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp