Ana María Aldón amb un barret de llana

Ana María Aldón signa la pau amb el seu exmarit, una invitació difícil de rebutjar

Ana María Aldón ha explicat la seva decisió

Ana María Aldón està molt emocionada amb la nova etapa personal. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sorprendre el seu exmarit amb una invitació inesperada.

Dimecres passat, 1 de febrer, la revista '¡Hola!' va aconseguir l'entrevista més desitjada. Després d'anys darrere de la dissenyadora de moda, per fi, van aconseguir que s'assegués amb ells perquè els expliqués tots els secrets de la seva nova vida.

A més de parlar sobre la seva separació de torero, Ana María Aldón va voler centrar-se en la casa que ha adquirit a la província de Guadalajara. Segons ella mateixa va relatar, aquesta propietat compleix amb escreix totes les seves expectatives. «Quan jo vaig entrar en aquesta casa, tenia molt clar que era casa meva. Jo tinc una intuïció molt alta i, quan hi vaig entrar, vaig saber que era meva», va assegurar la col·laboradora.

Imatge d'Ana María Aldón
Ana María Aldón per fi té casa pròpia | GTRES

Tal com Ana María Aldón va afirmar en aquella exclusiva, va escollir aquest habitatge per dos motius principals. Primer, perquè «cobria les necessitats del meu fill» i, després, «perquè també tinc espai per muntar el meu taller». Per a ella, tenir una zona de treball és fonamental, ja que «la tele pot ser efímera» i mai no sap quan acabarà el seu pas per ella. «Avui ets un personatge, demà pots no ser-ho», va apuntar a continuació.

Gràcies a aquest reportatge, hem pogut veure alguns dels detalls de la nova casa d'Ana María Aldón, com per exemple, el rètol que té al vestíbul i que posa: «Cada família té una història. Benvinguts a la nostra».

Ara, l'exsupervivent s'ha assegut al plató de 'Fiesta', on tots els seus companys li han fet un berenar per inaugurar la seva nova adquisició. Moment que ha aprofitat per confessar el darrer gest que ha tingut amb el seu exmarit.

Ana María Aldón convida el seu ex a la seva nova llar

Ana María Aldón vol començar aquesta nova etapa de la seva vida sense rancúnies. Per això, no ha tingut cap problema en confessar davant de tots els seus companys de 'Fiesta' que ja ha convidat Ortega Cano a la seva nova propietat.

Aquest dissabte, 4 de febrer, la dissenyadora de moda s'ha mostrat molt emocionada després d'assegurar que, per fi, s'ha pogut mudar a la seva nova llar. «He passat un dels pitjors moments de la meva vida. No sabia on ficar el cap, no volia viure [...] Qui m'havia de dir a mi al juliol, quan vaig passar els meus pitjors dies, que ara tindria la meva pròpia casa, després de tot l'esforç i el sacrifici», ha assegurat Ana María Aldón.

Ana María Aldón i José Ortega Cano
Ana María Aldón revela que el torero pot anar a veure'ls sempre que vulgui | Catalunya Diari

A continuació, la col·laboradora de Telecinco ha fet una confessió que ha deixat sense paraules la mateixa Emma García. Malgrat com de difícil que ha estat la seva separació, la de Sanlúcar ha decidit convidar el torero a la seva nova llar.

Després d'assegurar que la invitació s'ha produït «aquest mateix matí», Ana María Aldón ha compartit el veritable motiu que s'amaga darrere d'aquest gest. «Ell veurà on viu el seu fill. Li vaig proposar al seu dia». Després del divorci, la tertuliana sempre ha deixat molt clar que el pare del seu fill és una persona molt important per a ella. Per això, els pot anar a visitar sempre que vulgui: «En qualsevol moment que ell vulgui venir, que vingui».

Ana María Aldón en un photocall
Ana María Aldón assegura que segueix sent igual de maniàtica com abans | GTRES

Finalment, Ana María Aldón ha compartit amb el programa com ha estat la seva adaptació a aquest nou espai. I, tot i que «fa deu anys que va deixar de tenir casa pròpia», la televisiva s'ha quedat molt sorpresa perquè segueix tenint «les mateixes manies. No puc veure ni un got a l'aigüera, la tapa del vàter sempre a baix, cada dia trec les cendres de la xemeneia… Amb els dies estic comprovant que pitjor», ha revelat en directe.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp