Imatge d'Ana Obregón

La fundació d'Ana Obregón rep 4 milions de la persona que menys s'esperava

Ana Obregón se sent molt acompanyada

Ana Obregón no ha pogut contenir l'emoció. Després de tres anys d'espera, la socialité per fi ha pogut fer realitat un dels somnis més grans d'Aless Lequio.

El 13 de maig del 2020, va morir el fill de la biòloga i Alessandro Lequio després d'una llarga i dolorosa lluita contra el càncer. Des d'aquell moment, l'actriu va començar el seu propi infern; Ana Obregón va haver d'aprendre a viure amb aquesta feixuga càrrega. Per això, i per poder superar el dol, l'actriu va decidir bolcar-se en cos i ànima a mantenir viu el record del seu fill.

Aquest divendres, 3 de febrer, la presentadora de televisió per fi ha pogut fer realitat un dels desitjos més grans d'Aless. Ana Obregón es va citar amb la premsa a l'hotel Santo Mauro per presentar, oficialment, la Fundació Aless Lequio, una associació sense ànim de lucre amb què la socialité pretén aportar el seu granet de sorra en la investigació contra el càncer.

Foto d'Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Ana Obregón ha fet realitat el somni del seu fill | LA NOTICIA DIGITAL

Segons ha transcendit, aquesta mateixa tarda l'ex d'Alessandro Lequio va anunciar el donatiu de 30.000 euros al projecte 'Imperas'. A més, Ana Obregón va voler destinar 150.000 euros al projecte de Claudia Valverde, que intenta donar suport a les persones que pateixen el sarcoma d'Ewing, malaltia que va patir el seu fill i per la qual va acabar morint.

Ara bé, tot això no s'hauria fet realitat sense l'ajuda d'una de les persones més importants de la seva vida: el pare del seu fill.

Ana Obregón i Alessandro Lequio formen un bon equip

Per a Ana Obregón i Alessandro Lequio ha estat un dels dies més importants de la seva vida. Aquest divendres, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer, per fi han pogut engegar el seu esperat projecte, la fundació que porta el nom del seu fill. I, encara que el col·laborador d''El programa de Ana Rosa' no va poder acudir a l'esdeveniment perquè va donar positiu en coronavirus, ha estat una de les peces clau per a la creació i el desenvolupament del somni d'Aless.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Ana Obregón té el suport incondicional del seu exmarit | Mediaset

Així mateix ho han explicat els col·laboradors de 'Fiesta'. Aquest dissabte, 4 de febrer, María Verdoy i diversos dels seus companys han revelat que gran part de la inversió aconseguida ha estat gràcies al comte. Tal com ha apuntat la presentadora, Emma García, l'exparella d'Ana Obregón ha estat molt involucrat amb el projecte des del principi. «De fet, una de les donacions més grans és gràcies a un amic d'Alessandro», ha apuntat Verdoy a continuació.

Ha estat precisament en aquest moment quan Aurelio Manzano ha volgut donar més informació sobre el tema. El periodista ha assegurat que «el fet que aquesta fundació tingui aquests 4 milions d'euros és una gestió que va fer Alessandro amb una persona que ja va morir».

Segons el tertulià, l'ex d'Ana Obregón va explicar el projecte a aquest home en vida i, gràcies a això, «gran part dels diners i, fins i tot, la infraestructura o pis on estarà la fundació, venen d'aquesta herència». Finalment, tant la presentadora com el col·laborador han volgut deixar clar que no cal buscar qui n'ha aportat més, ja que tots dos funcionen amb un equip.

Per altra banda, Paloma Barrientos ha assegurat que, durant la presentació, Ana Obregón es va mostrar veritablement dura amb el Govern espanyol per no invertir més en investigació. «No s'entén com no faciliten les coses per a una cosa que, en definitiva, és per salvar vides», va assegurar la socialité en el discurs de presentació.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón carrega contra el Govern espanyol | Europa Press

A més, Barrientos ha volgut recordar la menció especial que Ana Obregón va fer a Amancio Ortega. La biòloga va voler agrair a aquest gegant de la moda la generosa donació que va fer a la sanitat espanyola. «Vull donar les gràcies a Amancio Ortega per facilitar la màquina amb què es pot detectar el càncer del meu fill. Gràcies per salvar vides amb aquesta donació que ha permès que hi hagi persones que puguin seguir en aquest món», va assegurar la biòloga durant el seu discurs.

Tal com ha recordat Paloma, en aquell moment Ana Obregón i el seu fill van haver de traslladar-se fins als Estats Units perquè «l'aparell que hi ha per detectar el càncer del seu fill, no existia aquí a Espanya».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp