Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Borja Prado

Borja Prado pateix les conseqüències de la darrera sortida de to de Marta Riesco

Borja Prado ja ha pres les mesures necessàries

Borja Prado s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després que el seu nom estigui al punt de mira per l'última polèmica generada per Marta Riesco.

Aquest dimecres, 1 de febrer, la periodista va acudir com a representant del programa 'Fiesta' a la catifa vermella d'un important esdeveniment celebrat a la plaça de bous de Las VentasI, encara que al principi, la treballadora de Borja Prado va acudir per aconseguir una declaració, no va trigar a convertir-se en la protagonista principal de la tarda en enfrontar-se amb Cristina Porta.

Aquell dia, l'enviada de 'Sálvame' va voler destacar un detall que li va cridar molt l'atenció: els estilismes de les companyes. Tot apunta que gran part de les comunicadores havien tret les seves millors gales per a l'ocasió. «He al·lucinat amb els looks de les reporteres en general.[…]Vegeu que jo m'he tret els talons i he vingut en botes perquè nosaltres no en som les protagonistes», va assegurar Porta.

Pla general de Borja Prado
Borja Prado està molt enfadat amb el que ha fet | Europa Press

Va ser en aquest moment quan Riesco va decidir interrompre la connexió de la seva companya per enviar-li un contundent missatge al seu cap, Borja Prado. Sense pensar dues vegades en les conseqüències dels seus actes, la parella d'Antonio David Flores es va dirigir directament a l'actual president de Mediaset España per denunciar que, tant ella com l'exguàrdia civil, estaven sent assetjats per 'Sálvame'.

Ara, i després de decidir el futur d'aquesta periodista, Borja Prado ja ha començat a patir les primeres conseqüències de l'últim escàndol protagonitzat per la reportera de 'Fiesta'. Després de la polèmica, s'ha convertit en un dels noms més esmentats a les xarxes socials.

Borja Prado es converteix en viral

Borja Prado no es pot creure el que ha passat després d'aquest polèmic desacord entre dues de les seves treballadores. Després de veure's implicat en l'enfrontament entre Riesco i Porta, l'actual president de Mediaset España s'ha convertit en viral a les xarxes socials.

Hores després d'aquesta polèmica, Twitter s'ha inundat de comentaris en què el cap d'aquesta empresa audiovisual ha esdevingut el protagonista principal.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera
Borja Prado es fa viral a les xarxes socials | Cedida: Wikipedia

Diversos usuaris d'aquesta plataforma no van voler deixar passar l'ocasió per pronunciar-se sobre el que acabava de passar. «Està tensant tant la corda que al final Borja Prado, en comptes d'enviar-la a fer fotocòpies, l'enviarà a la cua de l'INEM», ha assegurat un internauta.

Altres, en canvi, no han pogut evitar fer broma amb l'últim comunicat de Marta en què li demana al Govern, a la policia i a la mateixa cadena que prengui mesures «contra aquelles persones que es van ficar» amb ella. «Marta Riesco demana que el Govern, l'FBI, la DEA, la Interpol, els Swat, la CIA, els Venjadors, la Lliga de la justícia, facin que Cristina Porta i els seus companys no tornin a la tele, perquè ja no confia a Borja Prado».

Borja Prado ja ha decidit el futur de la reportera

Borja Prado ja ha pres mesures després de tot el que ha passat. Segons va assegurar la reportera a través de les seves xarxes socials, «no puc tornar a fer directes» perquè no se li està permès «fer-me amb aquestes persones de la cadena que m'han fet tant de mal».

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Borja Prado ha pres una decisió contundent amb la periodista | Mediaset

Després d'haver rebut la baixa pel seu psiquiatre, Marta Riesco no es podrà tornar a posar davant d'una càmera de Mediaset España o, almenys, en un llarg període de temps. A continuació, la treballadora de Borja Prado ha volgut deixar molt clar que «totes les coses que vaig dir i vaig posar a Instagram són certes», però el que no vol el seu cap, segons ella, és que «deixi malament aquestes persones».

Sigui com sigui, tot apunta que després de la baixa, la comunicadora tornarà a 'Fiesta', però això sí, com a redactora del programa i no com a reportera.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp