Primer pla de Toñi Moreno

Toñi Moreno s'allunya de la tele per fer realitat un dels seus grans somnis

Toñi Moreno està disposada a córrer el risc per aconseguir-ho

Toñi Moreno s'ha armat de valor i ha decidit donar-li a la vida un gir de 180 graus. Després d'un llarg període de reflexió, la comunicadora per fi ha optat per fer un important pas a la seva vida.

No hi ha cap dubte que amb l'inici d'aquest 2023, la presentadora ha volgut fer grans canvis a la seva vida i, tot i ser una de les comunicadores més estimades de la televisió, la gaditana vol ser propietària del seu propi destí. Per això, Toñi Moreno no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de dur a terme el primer projecte professional fora de la petita pantalla.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno comença una nova etapa professional lluny de la tele | TELECINCO

Fa uns dies, la de Sanlúcar va sorprendre tots els seus seguidors amb el naixement de Con Alma, la seva nova agència de publicitat boutique, nascuda de la unió de la comunicadora i les professionals Carlota Panadés i Mariana Gyalui.

Toñi Moreno explica tots els detalls del nou projecte

Toñi Moreno no ha pogut contenir l'emoció en parlar del nou projecte professional. Tot i que fa anys que treballa a la televisió, la presentadora ha decidit reinventar-se per complir un dels seus graus somnis. Segons ha explicat ella mateixa, Con Alma «no és un pla B, és un adaptar-se als nous temps, a les noves tecnologies, a les noves formes de comunicar-se amb el públic».

A més, gràcies a aquest projecte, Toñi Moreno podrà continuar fent el que més li agrada, «generar continguts», però amb la llibertat de «donar curs a tota la meva creativitat». A través d'aquesta agència boutique, les tres sòcies treballaran, per una banda, «l'estratègia en xarxes dels talents per buscar nínxols de mercat en publicitat, esdeveniments, produccions, etc.». Però també «contactaran amb les marques per proposar-los activacions originals i disruptives».

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno es fa empresària | GTRES

Tot seguit, Toñi Moreno ha volgut explicar com va sorgir aquesta idea de negoci. Després d'un sopar, les dues sòcies van decidir «unir els seus coneixements per donar forma a un projecte propi». En aquell moment, la comunicadora «estava vivint un moment en què necessitava canvis a la meva vida» i no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'unir-se a aquesta aventura. «Em vaig contagiar de la seva passió», ha assegurat, visiblement emocionada.

«Soc la cara visible, però això és de les tres. Jo els dic que ens hem casat i així és. Estem començant, encara som molt petites, però no volem ser grans, volem fer-ho bé».

No hi ha cap dubte que per a la televisiva, Con Alma suposarà un abans i un després a la seva faceta professional. «Amb això tinc un sentiment molt bonic, per primera vegada sento que soc propietària del meu destí. Encara que no tinc ni una tele ni res, però amb elles fem com una equació perfecta per pensar idees, materialitzar-les… I és que s'ha obert un món al meu cap, aquest món hi era, però jo no el veia».

Toñi Moreno passarà pel quiròfan

A més, i per si no n'hi hagués prou, Toñi Moreno va confessar al programa de Canal Sud, 'El show de Bertín', que per fi ha pres una important decisió en relació amb el seu aspecte físic. Després de fer un balanç personal i d'assegurar que «compleix 50 anys el 7 de juny i pensa llençar la casa de la finestra», la presentadora va deixar sense paraules tots els televidents.

Lluny del que tots s'esperaven, Toñi Moreno no es referia a fer una festa amb magnificència, sinó més aviat que passarà pel quiròfan per posar fi a un problema estètic: «El primer que faré, és operar-me els pits. M'està donant la crisi dels 50. Em vaig mirar a la tele, tan 'mona' que em posen, i vaig dir: 'Que lletgíssima estàs, que vella, que grassa'», va assegurar, abans de deixar clar que canviarà tot «el que no li agrada».

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno vol canviar el seu aspecte físic | Europa Press

Tot seguit, Toñi Moreno va compartir amb tota l'audiència d'aquest programa un record que guarda de la seva infància tendra i que ara no deixa de perseguir-la: «Jo me'n recordo de petita que la meva àvia Antonia m'agafava i em deia: 'Vine aquí'. En aquell moment jo pensava: 'Ui els pits que té la meva àvia! Que lletjos i grans!'. Ara tinc els mateixos pits i això s'ha d'arreglar i ho farem. Jo no m'he operat mai de res, però ho faré».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp