La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Isabel Jiménez confirma el secret a veus sobre el nou xicot de Sara Carbonero

El que no sabies de Sara Carbonero i el seu xicot

L'any passat, concretament el 16 d'abril, 'Viva la vida' treia a la llum la suposada relació de Sara Carbonero. Una nova il·lusió arribava a la seva vida amb el nom de Nacho Taboada. Ara, després de gairebé un any, la parella continua feliç i, sobretot, en el màxim anonimat possible.

Després de conèixer el gran suport que ha suposat la parella actual de Sara Carbonero per a ella, aquesta setmana hem conegut algun detall sobre aquests dos enamorats. Una nova informació que prové d'algú molt proper a la periodista. Però, de què es tracta aquesta vegada?

Sara Carbonero no vol donar-ne més detalls

Aquesta setmana hem conegut una informació que pertoca completament a una de les cares més conegudes del món de la comunicació, Sara Carbonero. La seva amiga i sòcia, Isabel Jiménez, ha fet unes declaracions que involucraven directament la influencer.

La presentadora d''Informativos' de Telecinco ha revelat que la manxega està «fenomenal». Tot i que Sara Carbonero prefereix mantenir-se en l'anonimat i no acudir a cap esdeveniment públic, la seva sòcia ha esmentat que «està molt bé». A més, Isabel ha assegurat que la seva marca de roba, Slow Love va vent en popa i a tota vela.

Fotomuntatge d'un mòbil amb una foto de la marca Slow Love
El peto d'Slow Love que causa furor | SLOW LOVE

«Estem molt contentes, ens deixen protegir el que era el projecte i implicar-nos fins a la bandera. Hem fet una gran família» ha afirmat molt feliç. Com es podia esperar, també se li ha preguntat sobre la relació de Sara Carbonero i Nacho Taboada.

Des de la primavera passada, cap dels dos no vol donar cap mena de detall sobre la relació que tenen. Per això, la seva sòcia i amiga ha fet una declaració molt ferma als mitjans: «deixeu-los, que sabeu que els aclapara una mica el tema dels mitjans».

Enamorats i al marge dels focus

Isabel ha confirmat que tant Sara Carbonero, com el seu xicot actual estan molt enamorats i que prefereixen viure el seu amor al marge de totes les càmeres i focus. «Ara que no és a la tele a ella li agradaria ser una persona més, però és difícil».

A banda de la felicitat que ha trobat la periodista al costat del cantant, Sara Carbonero està gaudint més que mai dels seus dos fills. Igual que la seva amiga que ha confessat que tant l'Hugo com el Daniel són els seus dos ullets drets. «Estan molt grans ja, estan molt graciosos, en una edat superdivertida».

Imatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada dins d'un cotxe
Sara Carbonero i Nacho Taboada porten la relació lluny dels focus | GTRES

«Ens ho passem molt bé, aprenent moltes coses junts» ha confirmat. «Estem començant a sortir, a veure com juguen junts... Estem en aquell moment de poder tenir estonetes per a nosaltres i veure'ls jugar, interactuar entre ells. A casa, els nens d'altres, fenomenal» ultimava.

L'origen de la relació amorosa de Sara Carbonero

Cal esmentar que va ser el 16 d'abril del 2022, quan vam poder conèixer qui era la nova il·lusió de Sara Carbonero. Després de passar un any des de la seva ruptura amb Iker Casillas i superar un idil·li amb Kiki Morente que mai es va oficialitzar, la periodista va ser fitxada en unes imatges compromeses.

Sara Carbonero va protagonitzar una sèrie de fotografies en què se la veia en una actitud molt afectuosa amb la seva nova parella. Un músic de 36 anys que semblava formar part del seu cercle d'amistat. «Molt amic de la presentadora, Isabel Jiménez, i del seu marit», confirmaven persones del seu voltant.

Sara Carbonero al concert de Nacho Taboada
Sara Carbonero al concert del seu nou xicot, Nacho Taboada | GTRES

Un amor que va sorgir de casualitat amb l'escenari perfecte d'un concert. Un esdeveniment en què van coincidir després de ser la cantant amiga de tots dos. Sara va anar al camerino i allà és on va sorgir l'amor entre aquests dos personatges, un dia que va marcar un abans i un després per a la parella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp