Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores aclareix què passarà amb Olga Moreno a partir d'ara

Antonio David respon davant les acusacions de ser el responsable de tot

Antonio David Flores ha tornat a parlar, el canal de Youtube li permet expressar-se sense necessitat d'acudir a cap mitjà de comunicació. L'última polèmica el relaciona amb la seva ex, Olga Moreno, i Antonio David no està disposat a callar una cosa amb què no està d'acord.

Ha estat la revista 'Lecturas' la que a la portada informa d'una situació que l'exmarit d'Olga Moreno vol desmentir. La publicació assegura que Flores hauria estat el culpable que la seva filla Rocío ja no tingui relació amb Olga Moreno i tampoc amb la seva actual parella, Agustín Etienne.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Olga Moreno i Agustín Etienne fa uns mesos que estan junts | Instagram

'Lecturas' afirma que, segons fonts properes a la família, tot va començar el setembre passat quan Olga va fer pública la seva relació amb Agustín Etienne. En aquella època, Etienne exercia com a representant d'Olga i de la filla d'Antonio David.

Antonio David, responsable del distanciament entre la seva filla i Olga?

Aleshores «ell li va explicar a la seva filla que Olga ja s'havia enrotllat amb Agustín, fins i tot abans que la seva exdona se n'anés a 'Supervivientes'. 'Jo vaig ser el primer banyut d'aquest matrimoni', li va dir a la seva filla», explica la font. Antonio David buscava, així, «treure's l'etiqueta de dolent, de ser el responsable d'haver trencat una família amb el seu idil·li amb Marta Riesco».

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Segons la font, Antonio David és el responsable del distanciament entre Olga Moreno i Rocío Flores | Catalunya Diari

En relació amb el seu fill, la mateixa font assegura que, després de la separació, «a Antonio David no li interessava que els seus fills hi tinguessin relació i ha anat minvant-la». Per tant, Flores hauria «apartat el seu fill d'Olga per treure-li mèrit». Ell «porta molt malament les crítiques a Twitter per no viure amb el seu fill mentre tots exalçaven Olga i la seva entrega».

Antonio David es defensa de les acusacions publicades

Després de tenir coneixement de la publicació, l'exguardia civil ha pujat un vídeo al seu canal de Youtube per defensar-se. «Aquesta portada i aquest article és rotundament fals. Queda clar? Res del que hi ve ho he dit jo…El primer que em sorprèn és que ells s'amaguin en 'una font familiar' o 'una font propera'... Us recordo la font del llençol de 'Sálvame'?, si tinguessin nassos, la persona que ho ha escrit diria qui ha donat aquesta informació. Perquè si de veritat ho tenen contrastat doncs publicarien la informació tal qual i no s'escudarien en 'una font propera'», diu al vídeo.

Antonio David ha volgut aclarir que «no hi ha cap enfrontament, això és el que pretenen buscar». I afegeix, «perquè si la intenció és fer més mal, destruir i arrasar la meva filla de deu anys, ni ella ho farà ni jo tampoc». Unes paraules amb què fa referència a la seva filla petita, Lola, de 10 anys.

Preguntat en directe per quins havien estat els motius de la separació Antonio David ha explicat que «només els sabem dues persones, res més. Tot i la pressió, volen fer que això salti pels aires, i per això malmeten amb hores i hores de programes dient que si jo manipulo i utilitzo...».

Antonio David ha tingut temps per referir-se a La Fábrica de la Tele: «Se'ls ha desmontat la paradeta de Rocío Carrasco i del documental. Ells han venut que jo manipulo, gestiono i organitzo, robo als nens, maltractament». Flores ha amenaçat que tot això «anirà al jutjat», després d'anar a buscar-lo, ara van a buscar la seva família «i a la meva relació amb Olga i Rocío».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp