Primer pla de Makoke tractant de somriure

Makoke es desmarca després de les provocacions de Kiko Matamoros

Makoke assegura no tenir res a veure amb la polèmica

Makoke ha donat un cop a sobre de la taula per defensar-se públicament de tots els atacs que li han abocat en les últimes hores. El seu exmarit no ha tingut objeccions a l'hora d'assenyalar la tertuliana com la causant de la seva última polèmica.

Fa uns dies, va sortir a la llum que diversos companys de Kiko Matamoros tenien en poder seu una informació compromesa sobre la seva xicota, Marta López Álamo. Segons ha transcendit amb el pas del temps, la model podria haver estat infidel al tertulià amb un altre home. Però, malgrat haver-ho desmentit diverses vegades, aquest divendres, 3 de febrer, l'ex de Makoke no ha pogut evitar saltar pels aires.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros nega la infidelitat de Marta López | TELECINCO

«He sentit molt de dolor i molta pena», ha assegurat un Matamoros visiblement afectat per tot el que ha passat. Després de fer pinya al voltant de la seva promesa, Kiko no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar-li unes paraules emotives:

«Ella podria estar amb qui li doni la gana perquè és una noia sensible, intel·ligent, guapa, brillant en la seva feina i m'ha triat a mi, la pobra. Ho sento i moltes gràcies. T'ho diré tota la vida, el dia que em diguis 'fins aquí hem arribat', et tornaré a donar les gràcies».

Després d'aquest missatge, el col·laborador no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'atacar la seva companya Belén Esteban per l'actitud que va tenir quan va afirmar conèixer aquesta informació sobre Marta. «Si ets tan valenta, haver-ho dit quan t'ho van explicar», va assegurar l'ex de Makoke.

Però Belén Esteban no va ser l'única assenyalada per l'exrepresentant. Segons ell, la mare de la seva filla Anita va ser la persona que va difondre aquesta suposada infidelitat. Per això, Makoke no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de pronunciar-se sobre l'última polèmica que ha esquitxat el seu marit.

Makoke es defensa públicament

Makoke no ha trigat a sortir públicament a defensar-se de tots els atacs que ha abocat el seu exmarit sobre ella a 'Sálvame' en les últimes hores. Després d'assegurar que ell s'assabenta de tota aquesta història quan va ser expulsat de 'Supervivientes 2022', Kiko confessa que li ensenyen la conversa que té la seva noia amb Avilés.

Kiko Matamoros i Makoke
Makoke desmenteix les declaracions del seu exmarit | CatalunyaDiari

També deixa clar que una de les persones que va difondre aquesta mentida va ser la mateixa Makoke. «Hi ha un material que li envien a la meva ex perquè ho digui al seu programa. Aleshores, va al director de 'Viva la vida' i li diu que té una bomba». Però, lluny del que la model esperava, el cap li confirma que la persona que li ha donat aquesta informació no és de fiar i que tot és mentida.

Després d'aquesta confessió, ha estat la mateixa Makoke la que s'ha volgut pronunciar sobre el tema. Aquest mateix divendres, 3 de febrer, va acudir a la presentació del llibre de María Edite, 'Bailando en las sombras'.

A la sortida de l'esdeveniment, les càmeres d'Europa Press van tenir l'oportunitat de parlar amb la col·laboradora de televisió, que no va trigar a desmarcar-se de tota la polèmica que s'ha generat al seu voltant: «No tinc ni idea d'a què t'estàs referint, és que m'estic quedant al·lucinada, no en tinc ni idea, ni vull pronunciar-m'hi, a més no entenc res», va assegurar Makoke.

Imatge de Makoke al 'Deluxe'
Makoke parla de la seva relació amb Julio Iglesias | TELECINCO

A més, aquesta agència de notícies va aconseguir que Makoke es pronunciés com mai abans sobre la seva relació amb Julio Iglesias. La col·laboradora va assegurar que el seu romanç «va ser bonic» i l'artista es va portar com a «un cavaller».

«Jo tinc molt bon record la veritat, no puc dir el contrari. Va ser gairebé un any i la veritat que no puc dir paraules dolentes», va dir Makoke, posant punt final al tema.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp