Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda

Isa Pantoja se sotmet a un test d'intel·ligència i fa el ridícul

Isa Pantoja ha quedat al descobert davant del públic

Isa Pantoja s'ha tornat a asseure al 'Deluxe', però no per concedir una entrevista. Ho ha fet per sotmetre's tant a un test d'intel·ligència com a un altre de personalitat. D'aquesta manera, ha quedat al descobert davant del públic, que ja sap si és veritat que és tan intel·ligent com tothom diu.

El resultat de totes dues proves ha deixat estupefacte a tothom. I fins i tot a la mateixa Isa, que l'ha vist comparar-se amb el d'una altra persona molt propera. Ens estem referint a la seva cosina Anabel.

Isa Pantoja i el seu resultat sorprenent

La promesa d'Asraf Beno ha decidit acudir al 'Deluxe' per fer una de les proves a què se sotmeten els col·laboradors de 'Sálvame'. Ha acceptat fer aquest test d'intel·ligència. Isa s'ha mostrat nerviosa per conèixer el resultat quan al plató ha arribat la psicòloga que li ha fet les preguntes, Ana Isabel Gutiérrez. La psicòloga ha estat molt directa: «La seva puntuació de QI (Quocient Intel·lectual) és de 100, però he d'avisar que el que li ha baixat el resultat ha estat realment la part d'intel·ligència verbal».

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
El QI d'intel·ligència d'Isa Pantoja es troba a la mitjana | Telecinco

«Aquesta és la part d'estudiar, adquirir coneixements, perquè té molt més potencial en intel·ligència no verbal. En intel·ligència no verbal en tenim un 105, que és la capacitat de resoldre problemes. I té una memòria visual excepcional».

En aquest punt, s'ha volgut conèixer l'opinió de Pantoja sobre el resultat i ha estat molt clara. Ha dit: «Doncs bé, és que tothom em diu «Ets molt intel·ligent» i jo sempre dic que tampoc n'hi ha per tant».

María Patiño ha preguntat si és possible que tingui aquest quocient, que és la mitjana del nostre país, quan treu matrícules d'honor a la seva carrera de Dret. I la psicòloga ha respost: «Hi ha gent que pot no ser gaire intel·ligent i treure matrícules si té una memòria excepcional».

Sigui com sigui, Isa ja sap que el seu resultat la posa per sobre de la seva cosina Anabel, que en el seu moment va obtenir un 92. Així mateix, s'equipara a col·laboradors que van aconseguir també un 100, com Cristina Porta.

Isa Pantoja és descrita quant a personalitat

La filla d'Isabel Pantoja també ha tingut curiositat per conèixer el resultat del test de personalitat. I si el d'intel·ligència ha sorprès, aquest no ha estat menys.

La psicòloga ha determinat que Isa «és tímida, poc atrevida i poc poruga. Una cosa que em sembla extraordinària és que ha estat absolutament sincera en les respostes. No ha intentat oferir en cap moment una millor imatge de si mateixa, que és una cosa a què tendim tots».

«No és una persona que s'autoexigeixi, si li agrada alguna cosa i li interessa, se la treballa. No és excessivament afectuosa, és sincera i no és manipuladora. A més, és molt prudent, molt assenyada».

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja ha estat definida, entre altres coses, com una persona molt sincera | Instagram

Isa també ha vist que se l'ha definida com a «autosuficient, amb bona independència. És ella la que emocionalment protegeix la seva mare. És una mica desconfiada, però no venjativa. I és molt sensible».

D'aquesta manera, s'ha desmentit aquesta imatge de freda i calculadora que més d'una vegada se li ha donat.

Isa Pantoja dona noves declaracions sobre la família

La col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' també ha parlat de les darreres situacions que han tingut lloc respecte al clan Pantoja aquests dies. Així, s'ha volgut saber què opina sobre que Kiko, el seu germà, es vulgui reconciliar amb la seva mare i, fins i tot, parlar amb ella, després de tot el que ha dit sobre totes dues. I la seva resposta ha estat: «No pregunto mai a la meva mare pel meu germà, no en vull saber res». «No veig la reconciliació com a res proper».

També se li ha preguntat a Isa en quin punt es troba la relació amb la tonadillera. Novament ha estat sincera: «No ha vingut a veure el meu fill i quan vaig a Cantora, i ella així ho vol, el porto. Però, encara que jo ho justifico perquè sé que ella està malament, és clar que em dol, sobretot per ell».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp